бюти тенденции 2016

Бюти тенденции 2016 – кои са най-актуалните трендове за красота за тази година.

“Нова година, ново всичко” е тенденцията, която ще бъде универсалната философия за бюти джънкитата от 1 януари насам. Така че, за да си гарантирате, че все пак сте в крак с топ трендовете, ние сме направили една малка прогноза за тенденциите за косата и грима според Instagram постовете през последните 12 месеца от грим и прическа гурутата. От младежките вежди до големите Кайли нокти – ще има по нещо за всеки. И ако сте повече любители, отколкото обсебени в бюти трендовете, помислете за начин, по който да издразните приятелите си, когато разберат, че сте с една крачка по-напред с тенденциите, отколкото са те.

Бюти тенденции 2016

бюти тенденции 2016

БРОНЗОВИ КЛЕПАЧИ

Достойни нюанси на залеза се появиха на модния подиум (Adam Selman, Michael Kors, Derek Lam). Да отбележим също, че топлите матови тонове подчертават и насищат всеки цвят на очите. Без значение какъв е сезонът, можете да добавите малък щрих топлина.

бюти тенденции 2016

УКРАСА ПО КОСАТА И ЛИЦЕТО

От тенденцията на златните печати за коса за Coachella до съвършено сплетените коси на Кейт Босуърт, позлатеният път на косата окончателно получи любовта на феновете на красотата. При скоростта, в която Instagram тенденциите се движат, ние очакваме да видим една вихрушка от нови начини да подобрим имиджа си и на двете ни странични части.

бюти тенденции 2016

ЗАВЪРТЯНА ПЛИТКА

Опашките от подиума на Public School Spring 2016 са новите плитки. А за тези, които трудно се справят със сплитането, бъдете сигурни, че това е много по-лесно за постигане! Трябва просто да разделите опашката на половина и да наслагвате пластовете един върху друг. Оливия Палермо вече се появи с подобна опашка и изглежда много шик.

бюти тенденции 2016

БРОКАТ НА ВСИЧКО

Блясъкът на устните, корените, подмишниците и дори брадите за момчетата … какво ли не се обхваща в блясък през новата година. Може да звучи нелогично, предвид, че имаме работа с подобни брокатени вещества, но по-малко се поопитайте да внесете магията на тези блещукащи частички в бюти ритуала си.

бюти тенденции 2016

ОСТРИ НОКТИ

Между подробните тънкости на своята ежедневна бюти рутина, качена в собственото й приложение, и пускането на най-очаквания и бързо разпродаден комплект за устни, Кайли Дженър се превърна в икона на красотата. И докато тя е известна с устните й, нейните остри като бръснач нокти са вдъхновяващи за жените, които искат да си ги потопят в акрили като през 80-те и 90-те години. Каква е актуализацията за 2016, се питате? Вместо квадратни или заоблени форми, в тренда са заострените като шило форми.

Тенденции 2016 при прическа и грим

бюти-тенденции-2016

ЛУНИЧКИ

бюти-тенденции-2016

ЕСТЕСТВЕНИ ВЕЖДИ

бюти-тенденции-2016

ЧЕРВЕНИ УСТНИ