Тенденции

Как да носим чизми ботуши

чизми ботуши

Открихте ли чифт ботуши, с които да завършите вашето облекло? Обзалагаме се, че елегантните чизми ботуши трябва да бъдат вашият моден избор за този сезон. Те изглеждат супер готини и стилни и са много удобни за носене. Можете да ги намерите във всеки цвят и дизайн в мрежата. Вижте 12-те модерни начини за носене на ботуши, които сме подбрали за вас и се подгответе да се вдъхновите!

Как да носим чизми ботуши през студените дни

чизми ботуши

Както всички знаем, ботушите над коляното и чизмите могат да поддържат краката ни топли в студеното време, което ни позволява да ги носим дори с любимата мини пола през зимата. Те изглеждат перфектно на краката ни и идват в различни дължини. Най-добре те изглеждат с рокли и поли, а още по-фантастични визии можете да получите с ботушите чизми като ги включите към всякакви стрийт стайл визии. Освен това, те също така ще комплиментират шлиферите, блейзерите и палтата ви. Ако искате да създадете един модерен тоалет, то ще ви потрябват от тези ботуши над коляното.

Ботушите над коляното

чизми ботуши

От разнообразието на гамата на ботушите чизми можем да останем много впечатлени. Те са стегнати, прилепнали, с връзки или с цип, тип чорапи са в момента най-актуални и тези, които стигат над коляното. Шарките и материите също са от голяма важност – кожа, велур, змийска кожа в черно, кафяво, лилаво – изборът е само ваш. Ботушите могат да бъдат с платформа или на ток, могат да се намерят и ниски такива.

чизми ботуши

Необходимо ли е да има пропорции на модела и външния вид, за да се носят ботуши чизми? Разбира се, най-добрите дълги ботуши над коляното изглеждат добре на слабите, високи момичета с идеални форми, но сред представените модели със сигурност можете да откриете не по-малко очарователни представители на красивата половина от човечеството. Всъщност,  дамите, които имат средна височина или са малко по-пълни ще изглеждат в пъти по-добре в класическите ботуши или такива до глезена, но ако душата им иска чизми ботуши, тогава трябва да изберете модел на ток, с дължина не по-малка от средата на бедрото, за да удължите визуално краката.

чизми ботуши

чизми ботуши

чизми ботуши

чизми ботуши

чизми-ботуши

чизми-ботуши

чизми-ботуши

чизми-ботуши

чизми-ботуши