опушен грим

Ето как можем да си направим сами бронзов опушен грим в къщи стъпка по стъпка.

Всички дами обичат да експериментират с грима си от време на време. Това е един от начините да се забавляват и да променят визията си – особено вечер, когато не са на работа и искат да подсилят своя грим и да изглеждат по-съблазнително. Разнообразието от гримове и червила, с което разполагат повечето жени, предоставя много възможности, сред които най-разумно

би било да подчертаят или устните с ярко червило, или клепачите с тежък вечерен грим.

Предлагаме ви един вариант за бронзов опушен грим, който ще ви осигури магнетичен и хипнотизиращ поглед. Истината е, че колкото и сложен да изглежда, може да го постигнете с помощта на няколко последователни стъпки. Ето как!

Бронзов опушен грим – как да го направим

опушен грим

Стъпки 1 и 2 – Тъй като бронзовите сенки са подходящи за всеки цвят на очите, вземете си четки за грим с различни дебелини и нанесете средно тъмни нюанси по линията на миглите, за да оформите и леко размажете краищата. След това нанесете от същия цвят под линията на миглите в гъст пласт.

Стъпки 3 и 4 – Сенките за очи останат по-дълго върху клепачите, когато се прилагат с влажна четка за грим. Навлажнете тънката четка за очна линия, за да нанесете черта с кафяви сенки, а след това внимателно опитайте да я слеете в посока нагоре. След това, използвайте същите кафяви сенки под линията на миглите в тънка черта.

Стъпки 5 и 6 – Направете очите изразителни. Потъмнете линията на миглите повече с черта с черни сенки и слейте внимателно в посока нагоре, използвайки същата влажна четка. Бъдете сигурни да направите същото за под линията на миглите.

Стъпка 7 – Леко добавите блестящите сенки. Използвайте такива с цвят на мед, няколко нюанса по-светли от бронзовите, от другата страна на клепача, за да омекотите външния им вид и да добавете измерение.

опушен грим

източник:fashionstylemag.com