Грим

10 грешки със спиралата, които повечето жени правят

спиралата

10 грешки със спиралата за мигли, които повечето жени правят.

Спиралата за мигли е един от тези козметични продукти, които могат да направят погледа изразителен или да го съсипят. Тя може да направи всеки опушен грим да изглежда по-страстен. Тя може да ви направи да изглеждате будни, когато не ви достига достатъчно сън,а също така  прави миглите ви да изглеждат по-дълги, по-извити и по-буйни. Кой не иска това?!

Разбира се, ако искате да имате най-добре изглеждащите мигли някога, вие определено ще искате да избегнете следните 10 грешки на всяка цена:

10 грешки със спиралата, които повечето жени правят

спиралата

 • Неправилно нанасяне.

Спиралата не се прилага само чрез приплъзване на няколко слоя върху долната страна на миглите. След години на опити и грешки и разговори с гримьори, ще научите, че ключът е в мърдането на дюзата. За да получите най-добре изглеждащите мигли, започнете да нанасяте продукта в основата на линията на миглите и мърдайте четката, докато се движите нагоре. След това нанесете слой върху горната страна на миглите.

 • Извиване на миглите.

Извиването на миглите, след нанасянето на спиралата ще развали всички усилия до момента! Използването на уред за извивана върху мокри мигли ще ги накара да залепнат и ще съсипе поставения грим върху очите. Извиването на прясно покрити мигли ще ги размаже, сплъсти и направи да изглеждат грозно.

 • Редовно използване на водоустойчива спирала.

Може би мислите, че водоустойчивата спирала за мигли трае по-дълго и не се размазва, и това е вярно. Но тя се нарича водоустойчива зрадиа причина: предназначена е да се носи в случаите, когато миглите са изложени на вода. Като на плажа или басейна. Водоустойчивата спирала не е предназначена за ежедневна употреба, тъй като е трудно да се премахне. Слагането й ежедневно може да доведе до това миглите да изсъхнат и да станат слаби. Плюс това,ежедневните опити да се премахне водоустойчивата спирала може да доведе дори до загуба на мигли.

 • “Изпомпване” на тубата.

Ако искате да извлечете максимума от вашата спирала, не изпомпвайте четчицата в бутилката. Някога. Това вкарва повече въздух в тръбата, отколкото нормално е изложена, причинявайки съхненето на спиралата. Сухата спирала води до размазани и непривлекателни мигли.

 • Споделяне на спирали с приятелки.

 

Може да не мислite, че е голяма работа да използвате спиралата na приятелkta si, но грешите. Споделянето на грим за очи е опасен ход. Помислете колко често използвате гримове и спирали за мигли. Те са пълни с вашите микроорганизми и бактериите от вашите собствени мигли. И когато някой друг ги използва, той добавя своите бактерии. И те отиват обратно върху миглите ви. Човек никога не знае какво приютяват миглите на приятелките, така че споделянето на спиралата може да доведе до зачервяване на очите или дори до по-сериозни инфекции на очите.

 • Използване на стара спирала.

Говорейки за очни инфекции, използването на стара спирала също може да доведе до инфекции. Независимо дали искате да го приемете или не, трябва да хвърляте спиралата си след три месеца. Както споменахме по-горе, гримът на очите е благодатна почва за развитие на бактерии. Използването на старата спирала увеличава риска от различни инфекции на очите, така че не рискувайте.

 • Не използване на основа за грим около очите.

Ако имате проблем с размазването на вашата спирала върху клепачите или под очите, има решение за това. Дори и да не носите друг грим, прилагането на грунд около очите може да разреши този проблем.

 • Непълно почистване на старата спирала от миглите.

Лягането с грим е тотална грешка. Оставянето на остатъци от спирала вечер върху миглите ви и след това отново поставянето на спиралаотгоре на сутринта, може да доведе до начупване на миглите, дразнене на очите и дори инфекции. Да не говорим, че е грозно.

 • Спластяване на миглите.

Паякообразните мигли може да изглеждат драматично на модния подиум, но те не са симпатични в реалния живот. Разделянето на миглите след прилагането на спирала е от съществено значение. Използвайте чиста четка или малък гребен за разпределение миглите, след като спиралата изсъхне за постигане на естествен вид.

 • Бързо нанасяне на спиралата.

Всички сме имали този момент, когато сме удряли лицето си с четката на спиралата или кихаме веднага след прилагането й. Не изпадайте в паника, ако се изцапате. Вместо да бързате да коригирате зацапванията, изчакайте, докато изсъхнат върху кожата ви. След това изтрийте полето с памучен тампон.

 • Различни опции.

Ако ви омръзна от зацапаната спирала или просто не разполагате с време, за да прилагате грим всеки ден, може да искате да проучите други възможности. От тониране на миглите или удължаване с екстеншъни, има един тон алтернативи, които  може да бъдат по-подходящи за вашия начин на живот.

спиралата

източник:thelist.com

Inline
Inline