опушен грим

Едва ли има жена, която да не изглежда дяволски привлекателна с опушен грим. За щастие тази тенденция продължава да бъде актуална и през 2016, защото никой не може да й се насити. Мъжете са просто омагьосани от него, а дамите харесват ефекта, който създава. Почти всички са на мнение, че това е най-добрият избор за официален или вечерен грим. Подобен разкошен макиаж предразполага и към цялостен великолепен външен вид, така че обърнете внимание на всеки детайл от визията си – изберете най-подходящата за роклята ви сред различните възможни официални прически, направете си безупречен и стилен маникюр, обуйте тънките високи токчета и излезте, за да покорявате!

Опушен грим

опушен грим

Красиво направеният опушен грим гарантира съблазнителен поглед. Трябва да се има в предвид, че той е подходящ предимно за вечерта, когато може да си позволите по-смели и наситени нюанси. Освен това трябва да се съобрази неговата интензивност с тази на червилото. Акцентът трябва да бъде или върху очите, или върху устните, за да се получи най-сполучливият вариант. Ако все пак настоявате за ежедневен грим с опушен ефект, това може да се получи с използване на по-меки и светли нюанси, съчетани с тези на дрехите ви. Обърнете специално внимание на миглите и непременно ги подчертайте, за да се получи желаният хипнотизиращ поглед.

Опушен грим за кафяви, сини, зелени и сиви очи

опушен грим

Може да се наслаждавате на подходящият опушен грим, независимо какъв цвят са очите ви. Съобразете факта, че има нюанси, които изглеждат по-добре върху клепачите на дамите със светли очи, както и такива, които стоплят още повече погледа на кафявите очи. В галерията по-долу ще откриете различни варианти за тях. Очната линия и изкуствените мигли са универсални, така че ако заложите само на тях, няма начин да сгрешите, за да се получи един наистина омагьосващ грим. Обърнете специално внимание на веждите, които също получават внимание покрай гримираните очи.  Погрижете се да са добре оформени и без излишни косъмчета.

опушен грим

опушен грим

опушен грим

опушен грим

опушен-грим

опушен-грим

опушен-грим

опушен-грим

опушен-грим

опушен-грим

опушен-грим

 

 

източник снимки : .makeupgeek.com