идеи за свеж грим от звездите

Представяме ви няколко идеи за свеж грим от звездите в Кан, от които може да вземете назаем всичко, което ви хареса. Постланият червен килим на Френската Ривиера, като че ли вдъхнови известните красавици да покажат своя най-добър вид. Разгледайте галерията долу, в която са събрани най-красивите и бляскави прически и грим, разхождани по време на филмовия фестивал.

Идеи за свеж грим от звездите в Кан

идеи за свеж грим от звезди ема стоун

Кремавото розово червило на Ема Стоун стои много неутрално върху устните й и кара кожата й да изглежда  естествено румена и свежа.

идеи за свеж грим от звезди шарлиз терон

Ослепителната Шарлиз Терон стъпи върху Червеният килим с лъскав и стилен S-образен кок и нежен грим.

идеи за свеж грим от звезди карли клос

Карли Клос заложи на правилото “по-малкото е повече” и без усилие изглеждаше бляскаво с целуната от слънцето кожа и съблазнителен загар.

идеи за свеж грим от звезди емили блънт

С плажни вълни в косите, ярки акценти и лъскави макови устни, Емили Блънт се вписа чудесно в крайморски сцена на Филмовия фестивал в Кан.

идеи за свеж грим от звезди  сирена милър

Сиена Милър бе избрала визия във Викториански шик с червило в цвят на синя слива и сложна вдигната прическа с две плитки.

идеи за свеж грим от звезди Поппи Делевин

Прическата на Поппи Делевин напомняше на измачкан плитка, която обаче изглеждаше модерно заради височината, на която беше поставена.

Красота, стил и блясък

идеи грим звезди Наташа Поли

Наташа Поли изглеждаше възхитително във визия от 90-те, “увити” диаманти около шията и луксозна драперия.

идеи грим звезди Линдзи Елингсън

Сребристият аксесоар в косата на моделката Линдзи Елингсън се съчетаваше чудесно с металическата й рокля с излят по тялото ефект.

 идеи грим звезди  Джулиан Мур

Котешките очи и червените устни на Джулиан Мур изглеждаха по-свежо, защото бяха съчетани с прическа с пусната коса, разделена на път, вместо вдигната коса.

идеи грим звезди Даутцен Крус

Даутцен Крус бе с опушен грим върху очите и небрежно разрошен кок, а изрязаната й бяла рокля разкриваше щедро деколтето й.

идеи грим звезди Лупита Нионго

Стилистът на Лупита Нионго бе избрал лилаво-розово червило с хладни и леко сини оттенъци, което правеше яркият цвят  да изглежда по-изтънчено.

идеи грим звезди Бар Рафаели

Моделът Бар Рафаели бе с плажна опашка и слънчев загар, напълно в унисон с локацията на събитието, на което присъстваше.