Грим

Летен парти грим

парти грим идеи червило коралов цвят

парти грим идеи червило коралов цвят

Този драматичен парти грим, който сякаш разделя клепача хоризонтално е за ентусиастите, които искат да постигнат наистина дълбок поглед, като умело комбинират контрастни тонове сенки за очи. За постигане на безупречен вид ще ви трябват добри умения и прецизност. Както и следните „помощници“ :

– база за грим, фон дьо тен, коректор

– руж

– комплект за оформяне на вежди

– кафява гел очна линия

– основа за сенки за очи

– сенки за очи в кафяво и черно

– акварелни сенки за очи с телесен цвят

– пигменти в златен и прасковен цвят

– черна очна линия

– четки за грим

Парти грим – стъпка по стъпка

парти грим идеи сенки очи златисто очна линия

1. Както винаги, започнете с нанасянето на базата върху почистеното си лице, а след това с фон дьо тена. Използвайте коректор за покриване на проблемните места. Направете контур на лицето с прасковен руж.

2. Оформете и запълнете веждите си.

3. Подгответе клепачите си за гримиране с основа за сенки. С кафявата очна линия направете остра черта, като използвате малка плоска четка. Започнете от средата на ниската линия на миглите и насочвайки се към външния ъгъл на окото. Със същата четка леко размажете линията.

4. Нанесете кафяви сенки върху линията. След това черни сенки възможно най-близо до линията на миглите и ги смесете с кафявия цвят.

парти грим идеи сенки очи кафяво очна линия

5. Използвайки същата плоска четка и кафявата очна линия нарисувайте остро „V“, като започнете от средата на клепача, като свържете с линията на външния ъгъл. Съветваме ви да направите линията малко по-дебела към външния ъгъл, докато оставите във вътрешния ъгъл много по-тънка. Използвайте извивката на окото за улеснение.

6. Сега е време да смесите цветовете. Нанесете два тона кафяви сенки върху очертаната дъга, като започнете с по-тъмния тон, който трябва да бъде на дъното на линията. След това нанесете светло кафявия нюанс отгоре. Смесете и разнесете сенките, като се опитате да постигнете тежест в линията на гънката.

7. Нанесете акварелни сенки за очи с телесен цвят върху клепача и покрийте с пигменти в прасковен цвят.

8. Нанесете черна очна линия върху горния клепач и накрая осветете изпъкналата кост под веждите с златисто бели пигменти.

Добре е да запазите устните си в лек цвят, тъй като очите са гримирани достатъчно дръзко и драматично, за да бъдат фокусната точка във вашия парти вид.