Грим

Парти грим – свежи идеи за лятото

парти грим опушен червило розово сенки за очи лилаво

парти грим опушен червило розово сенки за очи лилаво

Парти грим – свежи идеи за лятото, с които ще добиете една различна визия.

Няма по-добър повод да експериментирате с цветната палитра от сенки за очи и нюанси червило от едно забавно парти през лятото. Добре знаем, че през този сезон всичко е позволено и колкото по-различно от ежедневния си външен вид успеете да изглеждате, толкова по-добре. Изненадайте себе си и околните с оригиналните две предложения, които ще ви покажем стъпка по стъпка как да постигнете сами в къщи.

Парти грим – свежи идеи за лятото

Изумрудено зелен парти грим за очи с матиран завършек

парти грим идеи зелено

Матиращото покритие на тези сенки за очи леко тониира надолу драматичното усещане от изумруденият цвят, което прави визията по-изтънчена и хармонизираща си с кафявите щрихи, с които е комбиниран видът. Този стил е подходящ както за парти, така и за среща с любимия или специална вечеря. Комбинирайте го с червило в телесен цвят и покрийте с гланц, за да не отвлечете вниманието от красивите си очи. Едва ли ще минете покрай приятелите си, без да получите комплименти. Ето как да си направите тази визия, като започнете с набавянето на:

– база за грим, фон дьо тен, коректор

– руж в прасковен цвят

– кафяв молив за вежди

– основа за сенки за очи

– комплект за оформяне на вежди

– сенки за очи в кафяво и матово изумрудено зелено

– ментово зелени акварелни сенки за очи

– черна очна линия

– спирала за мигли

– четки за грим

– червило в телесен цвят с бронзов отенък или бронзиращ пигмент

– прозрачен гланц за устни

Гримиране в последователни стъпки

парти грим идеи зелено

1. Сложете база и фон дьо тен върху цялото си лице. Използвайте коректор върху проблемните зони. Дайте определеност на бузите си с малко руж.

2. С комплекта за вежди ги оформете добре и им придайте красива форма.

3. С молива за вежди очертайте арка, а след това леко я размажете с пръст.

4. Нанесете в сгъвката на клепача  основа за сенки за очи и тъмно кафяви тонове. Смесете ги със светло кафяви.

5. На подвижния клепач нанесете ментово зелени сенки Отгоре покрийте с матово зелените и внимателно оформете края на окото, където преливат към кафявите тонове.

6. Сложете очна линия и спирала. Подчертайте долния клепач. За по-драматичен вид, може да използвате изкуствени мигли.

7. Покрийте устните с червило и гланц.

Опушен парти грим с лилави сенки

парти грим идеи опушен лилаво

Този ефектен парти грим изисква малко усилия, но създава голямо впечатление. Той е женствен и бляскав, и може да приласкае дами с различен тон на очите и кожата. Приятният лилав цвят върху очите ви може да бъде чудесен детайл за комплименти към вашия аутфит, особено ако сте изразили предпочитания към монохромната визия във вечното черно, например. За да си направите този грим ви трябват следните неща:

– база за грим, фон дьо тен, коректор

– руж

– комплект за оформяне на вежди

– основа за сенки за очи

– сенки за очи в телесен, сив, тъмно лилав цвят и нюанс на синкаво сребро

– черна спирала за мигли

– черна очна линия

– изкуствени мигли

– червило в телесен цвят и гланц за устни

– четки за грим

парти грим идеи опушен лилаво стъпки

1. Измийте лицето си, нанесете база и фон дьо тен. При нужда използвайте коректор, за да заличите проблемните места. Накрая скулптурирайте лицето си с руж – прасковеният цвят е универсален избор.

2. Ако искате да създадете драматични вежди, то ще придаде повече изразителност на лицето ви. Изберете най-близките тонове до естествения цвят на веждите си, за да ги запълните и оформите.

3. Подгответе клепачите си за гримиране, като нанесете база за сенки върху тях. Използвайки четка за смесване нанесете светло прасковен или телесен цвят върху орбитите на очите. Смесете с матовия си тон, използвайки малка четка и нанесете в сгъвката на клепача.

4. Нанесете матови тъмно лилави сенки във вътрешния и външния ъгъл на окото, използвайки плоска четка. След това сложете блестящо синьо/сиво в средата на клепача.

5. С четка за размазване определете вътрешната и външната части на долния клепач със същия лилав нюанс, който използвахте върху горния клепач. Покрийте средата на долния клепач с блестящо синьо/сиво. Сложете изкуствените мигли.

6. За да придадете драматизъм и дълбочина на опушения си грим оставете устните в телесен цвят. Това ще балансира вида. Сложете основа в телесен цвят и отгоре поставете гланц. Пъхнете се в най-разкошната си рокля и отивайте на партито!

парти грим идеи опушен лилави сенки

Inline
Inline