опушен грим

Всяка жена може да си направи сама опушен грим стъпка по стъпка, следвайки инструкциите във видео урока.

Създаването на опушен грим може да придаде изтънченост и драматичност на погледа, което го прави идеален за специални вечери. Ето защо, ако ви предстои да присъствате на концерт, лъскаво парти или друго специално събитие, винаги може да разчитате на него. Създаването на перфектен опушен черен грим не е ограничено от тенденциите в грима, а от уменията и правилните инструменти – сенки за опушен грим и четки за грим.

Перфектният опушен грим – как да си го направим сами

опушен грим

Ако винаги сте се чудили как се прави опушен грим по професионален начин, вижте инструкциите на една от най-влиятелните бюти влогъри. С нейна помощ ще научим как да си направим опушен грим по най-лесния начин, както и необходимата декоративна козметика, поредност на действията и прецизност на движенията, които ще доведат до желания резултат.

Невероятнит талант на Линда Халберг – гримьор, вдъхновение за разкрасяване и основател на “LH cosmetics” – може да трансформира лицето по различни и очрователни начини. Вижте във видеото как се прави перфектният опушен грим стъпка по стъпка:

Ето и още един начин за гримиране, при който може да направите драматичен грим със сенки и очна линия:

Вижте как може да се направи един хипнотизиращ опушен грим за сини очи във видеото:

Защо да спирате до тук, когато има толкова много начини за носене на опушения грим? Ето едно празнично предложение с повече блясък:

А чували ли опушен грим как се прави в розово? Ако ви иглежда прекалено дръзко, но красиво, използвайте го като грим за Хелоуин .

Едно предложение за женствен и шик грим с ярко червено червило:

Вижте и как се прави опушен грим с черен молив:

източник:lindahallberg.se