Грим

Tенденции в ежедневния грим за 2015

тенденции в ежедневния грим за 2015

Този път сме решили да ви покажем тенденции в ежедневния грим за 2015 и как да носите актуалния цвят марсала в грима си. Ако до сега винаги сте се чудили „днес как да се гримирам за работа“, вече намерихте отговора. Но най-важно е да изберете подходящите марки за вашата кожа, защото това, което е подходящо за кожата на приятелката ви, може да не е подходящо за вас.

Тенденции в ежедневния грим за 2015

тенденции в ежедневния грим за 2015

Очертава се тенденции в ежедневния грим за 2015 да станат подчертаните вежди, меките тонове руж на скулите и цвят марсала за подчертаване на очите и устните. Забравете за всякакви аксесоари, които извиват мигли. Естественото е на мода. Относно спиралата – ако си купите водоустойчива, не забравяйте за специалния разтвор, от който се нуждаете, за да я махнете. Съветът за ружа – внимавайте да не нанесете прекалено голямо количество от него, защото ще приличате на матрьошка. Всичко останало ще разберете в стъпките по-долу и в клипа в края на статията.

Да се гримираме според тенденции 2015 – стъпка по стъпка

тенденции в ежедневния грим 2015

1. Почистете добре кожата си и я хидратирайте с подходящия за кожата ви крем. Вече подготвихте кожата си и сте готови да започнете.

2. Нанесете подходящ изсветляващ тон фон дьо тен в зоната под очите ви, за да скрие тъмните участъци. След това нанесете близък до този тон втори цвят върху останалите зони, но без очите (там вече сте си свършили работата). Препоръчваме да го разнесете с пухкава гъбичка за грим. Разнесете цвета първо на врата си, после нагоре до зоната на челото.

3. След това нанесете пудра в същия тон като фон дьо тена ви е Т-образната зона на лицето ви (ако там се омазнява повече). Ако лицето ви по принцип е склонно към омазняване навсякъде, нанесете я на цялото си лице. И задължително не използвате четката, която използвате за руж. По този начин ще рискувате да изглеждате като напудрена тортичка. За предпочитане е да използвате кръгла гъбичка за пудра.

4. Време е да подчертаем красотата и формата на веждите с молив за вежди в същия тон. Целта му е да ги подчертае, така че ако веждите ви са кафяви не си взимайте черен молив, колкото и да ви се иска да имате черни вежди. Подчертайте формата им под косъмчетата с тънка линия.

5. Добре е да сложите основа за грим (или ако нямате става и коректор) върху клепача си, за да задържи за по-дълго време сенките ви.

6. След това подчертайте горната линия на веждите си (от чупката навън) с по-светъл тон молив. Това определено е една от тенденциите за 2015.

7. С четка за руж нанесете мек тон руж на скулите си и съвсем малко нагоре посока вежди, близо до косата ви (ще видите как става в клипчето, което сме ви предоставили). Това е следващата тенденция в ежедневния грим – меки тонове руж. За по естествено излъчване добавете мек тон розов руж точно на бузите си. Ако прецените, че сте сложили прекалено много, можете да и отстраните излишъка с гъбичка за грим с леко  потупкване.

8. Използвайте хайлайтър в цвят шампанско (отново естествен и мек тон) за изпъкналата зона над бузите ви.

9. Нанесете очна линия. Върху нея с тънка четка можете да сложите маслени сенки в меко розово. Но само върху линията на очната линия. Няма да сгрешите и ако сложите светъл тон сенки във вътрешния ъгъл на клепача ви, за да озари още повече погледа ви.

10.Сложете си любимата спирала, за да отвори окото ви.

11. Следва и подходящото червило в цвят марсала (или розово-лилаво) и сте готова.

Благодарим на Марлена, за това, че ни показа подробностите в клипа.

снимки: www.makeupgeek.com