Всичко за косата

Идеите за блорандж, които покориха в Instagram

блорандж

21 идеи за блорандж, които покориха в Instagram.

Читателките на LAZARA.bg вече знаят за тази тенденция за цвят на косата, наречена блорандж, по която полудяха дамите по света. Цветът, който е топла смесица от русо и оранжево предоставя много вариации, най-вече за жените, които имат прически за дълга коса, но липсата на достатъчно дължина изобщо не е проблем за съвременните представителки на нежния пол, които предпочитат да носят модерни прически.

Освен като на забавна дума, на блорандж косата трябва да се гледа като на първата най-гореща тенденция при прическите за годината, която „помете“ като буря инстаграм. Прасковената сестра на розовото злато в косите може да се види в цветове, вариращи от оживено оранжево до меко оранжево-тонирано русо. Ако сте виждали оранжевия оттенък в небето по залез слънце, можете да бъдете сигурни, че именно това е основата на блорандж цвят за коса.

Независимо от цвета или наситеността на blorange, която ще изберете, препоръчително е да добавите някои допълващи и подчертаващи боята нюанси, които да разкрасят лицето ви и малко да разчупят цвета. Така се добавя по-голяма дълбочина и измерение, така че външния вид ще бъде по-оживен и подчертан. Може би най-добрата част при тази категория цвят на косата е тази, че ще допълни всички тонове на кожата. Прасковено-кайсиевите нюанси вървят еднакво добре както с хладни, така и с топли вариации тен на кожата, така че това е един универсално зашеметяващ стил.

Съществува голямо разнообразие от начини да се направи коса в цвят блорандж, в зависимост от това колко искате да промените цвета си. Можете да боядисате само краищата, да изберете вариант омбре, кичури или просто да отидете до край и да наситите косата си с прасковено blorange оттенък. Предлагаме ви 21 идеи за това как да изпробвате тази тенденция, за да се убедите, че трябва да си запазите час във фризьорския салон възможно най-скоро.

Идеи за блорандж

блорандж

Кафява коса с блорандж вълни.

Тези меки вълни в косите са идеалният начин да се интегрира едва доловим blorange във вашия външен вид. Блорандж тоновете извеждат естествения обем на прическата на вълни, което разгръщат страхотната възможност същевременно да се получи великолепен омбре ефект. Тоновете тук падат повече от русата страна с розови тонове, така че това е всъщност една по-фина опция за блорандж.

блорандж

Наситено пастелно прасковена блорандж коса.

Това е чудесна кежуъл опция за момичетата, които искат директно да заковат тенденцията. Пастелно прасковеното върви добре с тренда за пастелен цвят на косата, докато оформя розово-оранжевата мания, така че ако вече сте с нежно пастелено тонирана коса, с лекота ще преминете към блорандж. Това е един очарователен нюанс, който показва по-меката страна на blorange коса.

блорандж

Розово златен блорандж.

Това е един от случаите, където блоранджът е много близо до розовото злато. Разликата идва в прасковените тонове, които са видими на фона на меките розови кичури, а това е една фина, но забележима разлика. Този стил е прекрасен за ежедневни или повече официални прически и изглежда още по-добре в blorange, защото добавя модерен клас, без да е твърде неочаквано.

блорандж

Вълниста прическа боб с измит блорандж.

Тази прасковено-тонирана чуплива прическа каре е друг прекрасен стил, който върви ръка за ръка с тенденцията в пастелните коси. Тя е мека и красива, но също може да бъде оформена с изразителен тъмен грим, така че наистина може да играе с контрастите в зависимост от деня. Можете да видите леките оранжеви тонове, които си играят с розовите, за да направят този прекрасен прасковен нюанс.

блорандж

Прасковено-розова прическа на черта.

Това е модерна и изразителна прическа черта с великолепен розов нюанс на blorange. Това е едно много привлекателно прасковено-розово, която блести във всички правилни места, като създава почти омбре визуален ефект по естествен път. Точно от изправянето и носенето по този начин, както е, можете да носите тази прическа от закуска с приятелки, до работа и късно вечерно питие с лекота. Това е прост стил с гъвкавост, така че добавянето на блорандж акценти е идеалният начин да разнообразите нещата.

блорандж

Дълга и свободно падаща русо-оранжева коса.

Цветът тук ще направи дългата коса блестяща, така че носенето й в класически, стандартен стил дамска прическа като тази няма да вземе нещо от нея. Това е вашата основна, ежедневна прическа, която се получава от един бърз сешоар (и потенциално по-бързо изправяне), така че можете да видите колко лесно е да се носи успешно права blorange коса. Носенето на дълга коса е начин да покажете цвят в пълния му блясък.

блорандж

Прически с плитки в омбре русо-оранжева коса.

Блоранджът  също е прекрасен, когато е стилизиран в прически. Различните кичури в нюанси на дълбоко оранжево и розово русо се издърпват в отделни плитки на леко навита коса в безупречно разположение. Това е симпатичен стил, който е зашеметяващ, когато е обагрен в blorange нюанси. Цветовете също така са по-естествени в природата, така че не изглеждат толкова изкуствено, както някои от по-живите цветове.

блорандж

Натурална блорандж коса.

Можете също да изглеждате напълно „естествено“ с новата си blorange коса. Стилът тук е напълно задоволителен като естествен цвят на косата, така че в ежедневието не е нужно да се притеснявате дали косата ви черпи твърде много нежелано внимание. Това е един красив нюанс, който е рус с прекрасен баланс на медно оранжево, така че да придава  дълбочина, без да добавя неочакван цвят.

блорандж

Усукан блорандж в прически каре.

Има няколко различни цвята в играта на този прелестен blorange боб. Има стандартен оранжев нюанс на пластове на върха на русата база, с нишки от бледолилаво, които надничат през него. Смесицата от цветове е прекрасна, тъй като усуканият боб кара кичурите да се съединят заедно, създавайки дъга от цветове, която носи блоранжа до висока точка.

блорандж

Къси прически в блорандж.

Този стил е симпатичен и въпреки това авангардно подстриган, а боядисването в оранжево-русо  добавя още един елемент на интерес към тази прическа за къса коса. Цветовете, използвани тук, са в близост до розовото злато и меда, докато дребните нишки се съединяват заедно с краища в розов blorange. Тази прическа има дължината на пикси и обема на боб, така че това е една интересна смесица от двете. Направена изцяло в blorange изглежда чудесно, защото с друг цвят стилът не може да работи толкова добре.

блорандж

Коса в лилаво и блорандж.

Пурпурното в горната част на тази прическа за средно дълга коса се съчетава  безпроблемно с русо-оранжевите краища. И двата цвята са напълно зашеметяващи и се съчетават изненадващо добре заедно. Това е чудесен пример за начин как може да се боядисате в blorange, независимо дали вече имате прекрасен цвят като това бледолилаво или сте с естествен цвят, за един по-изтънчен ефект.

блорандж

Прасковена оранжево-розова коса на вълни.

В тази блорандж прическа се наблюдава как медено-прасковеното играе срещу розовите тонове.  Има кичури на всеки отенък един до друг и с един поглед те се сливат, оставяйки солиден розово-оранжев цвят. Това е толкова симпатично, колкото и поразително; цветовете са достатъчно фини, за да не бъдат силни, но и достатъчно жизнени, за да приковат вниманието към тях.

блорандж

Пастелен блорандж боб.

Това blorange боб е неравен, боядисан в пастелно розово-оранжев / рус цвят над кафявата основа. Стил като този може да доведе до някои невероятни модни и козметични моменти, тъй като не се съсредоточаваме върху насищането и постоянното боядисване на корените си. Изложената база и корените ви позволяват да играете с контрастен избор на грим с акцент върху кафявите и черните тонове, като същевременно ги съпоставяте на симпатичния цвят в косите.

блорандж

Плажни вълни в блорандж.

Това е стил, което очаквате да видите на някой, който седи на плажа или стои на музикален фестивал. Получаването на този красив blorange цвят на косата добавя летни вибрации, които идват от тази обстановка, тъй като сенките тук са толкова леки и ефирни – ледено русо, бледо розово зашеметяващо светло прасковено, което прониква през този прекрасен микс.

блорандж

Намек за блорандж.

Русото е истинският основен цвят и присъства повече в тази русо-оранжево боядисана коса, но блорандж кичурите намекват се себе си по един изключително красив начин и лесно биха могли да се откроят на естествена дневна светлина. Това е една чудесна възможност за тези, настроени скептично към скачане в главата напред в тенденцията, тъй като по този начин косата все още изглежда по-скоро естествено, само с тези красиви основни тонове, идващи само да добавят дълбочина.

блорандж

Буйна блорандж коса.

Това е класическа къдрава прическа, с обемни кичури, които помагат за създаването на добър обем. Млечно ягодовите-оранжеви цветове се съберат толкова красиво срещу секцията тъмна коса в горната част на главата и всъщност доста напомнят за сладолед ( а именно ягода, ванилия и шоколад). Това е един прекрасен стил, който ще изглежда страхотно на почти всеки цвят на кожата!

блорандж

Блорандж пикси.

Това е по-оживена опция за цвят на косата в blorange, нахлувайки с неоново-прасковен нюанс. Цветът се използва като оттенък на ледено русото, която е част от стила. Това позволява на цвета да блесне без да подейства непреодолимо на целия външен вид, така че е всъщност супер гъвкав и това ви позволява да играете с някои невероятни, живи blorange нюанси.

блорандж

Прически с кок на русо-оранжевата коса.

Тези прасковени, розово златни blorange нюанси са плавно разпределени в косата, така че тя блести красиво, като същевременно е изключително мека. Оранжево-русото е изтънчено тук, но допълнителната доза розово над горната част го прави само достатъчно необичайно, за да ви даде една забавна нова прическа и цвят, която да опитате, без да е твърде ярко или лудо – освен ако не искате да е така!

блорандж

Прически боб с балеаж блорандж.

Прическите с балеаж са  все още на мода,  така че използването на blorange акценти в микса е супер шик. Нюансите тук не са смесени изцяло, така че стилът е по-скоро с акценти, като оранжево-русите цветове на косатата, използвани тук, правят цялостния вид перфектен за есента и лятото, с топлите нюанси, надничащи през русата основа. Стилът ще бъде красив и във всеки друг сезон, тъй като цветовете работят добре за различни тонове на кожата.

блорандж

Блорандж коса с по-светли кичури.

Това е още една опция за акценти в blorange косата, но този път те са по-всеобхватни. Основните акценти са ясно разделени в малки нишки за всеки нюанс, между русо, розова праскова и светло кафяво. Това разграничаване създава този небрежен стил, който изглежда още по-красиво, когато е стилизиран в повдигната прическа, тъй като тънките кичури ще се смесват заедно, за да се създаде една интересна шарка.

блорандж

Блорандж коса с топли тонове.

И накрая, тази blorange прическа е красива с разнообразие от топли цветове. Светло лилаво в горната й част се стича в медено русо и неизбежно прелива в розово прасковен blorange в долната част. Всички цветове се смесват добре заедно и се сливат, така че това е безпроблемна за носене прическа, особено с гладка и безупречно направена подстрижка, както е оформена тук.

източник:fashionisers.com