Всичко за косата

Идеи за Коледни прически

idei za koledni pricheski

Декември месец ни обгръща с цялата магия, на която е способен. Красиво украсени и светещи улици, Коледни базари с неповторима атмосфера, домашен уют с ароматен мирис на канела, гледане на любими Коледни филми, карайки ни още повече да вярваме в чудеса. Празниците са изпълнени с много усмивки и щастливи мигове с най-близките ни хора, прекарани на най-вече на вкусна празнична трапеза за Коледа и Нова Година или парти. А за да изглеждате и да се чувствате още по-красиви, сме подбрали идеи за Коледни прически, които да допълнят празничната ви визия. Ако вече сте се спрели на красив Коледен маникюр и идея за облекло, то косата също е важна част, която да бъде стилизирана за празниците. Ето и малко вдъхновения за прическа за Коледа.

Красиви идеи за Коледни прически

koledna pricheska na opasha s pandelka

Коледна прическа с панделка – ако търсите нещо различно, но и много празнично, то вържете косата си на ниска опашка и добавете кадифена панделка в типичен Коледен цвят – тъмнозелено, златно или червено.

koledna pricheska s plitka

Прическа с плитка за Коледа – ако се достатъчно сръчни и умеете да сплетете сами косата си, то… ви завиждаме! За останалите вариант е да накърдите косата си на едни къдрици и да се обърнете към своя близка, която може да плете плитки.

koledna pricheska s pribrana kosa s plitka

Коледна прическа небрежен кок с плитка – много стилно и същевременно закачливо решение за косата. Не можем да отречем, че подобни прически стоят най-красиво на коси с кичури. Цветовете просто се преплитат страхотно!

koledna pricheska nebrejen kok

Официална прическа за Коледа – ако ви предстои по-формално събитие около празниците, подобен кок би бил чудесен избор, особено ако имате дълга коса.

koledna pricheska visok kok

Коледна прическа висок кок – разнообразието от прически с кок е голямо. Просто изберете този, който най-добре откроява вашите черти на лицето и се харесвате.

koledna pricheska s polu pribrana kosa

Идея за прическа за Коледа с полуприбрана коса – ако имате средно дълга коса можете да я накъдрите и да приберете назад предните два кичура, да ги замотаете и захванете с ластик или фиби. Така косата няма да влиза “в очите”, а в същото време ще стои красиво и елегантно. Вижте и останалите ни предложения за красиви Коледни прически.

Идеи за прически за Коледа

oficialna koledna pricheska

pricheska na kok za koleda

oficialna pricheska na kok za koleda

idei koledni pricheski

koledni pricheski idei

kok pricheska koledna

pricheska gladuk kok za koleda

ideq za pricheska za koleda

krasiva koledna pricheska na kok

koledna pricheska kok s plitka

koledna pricheska nebrejen kok

koledna oficialna kok pricheska

ideq koledna pricheska kok

kok pricheska za koleda

lesna pricheska za koleda

koledna pricheska s pribrana kosa

koledna pricheska oficialna

pricheska s plitka i kok za koleda

lesna koledna pricheska

pricheska s pletena kosa na ribna kost

nebrejen kok koledna pricheska

pricheska koledna spletena kosa

 

Снимки: Pinterest.com