Всичко за косата

Идея за лесна прическа с вдигната коса

lesna pricheska s vdignata dalga kosa

lesna pricheska s vdignata dalga kosa

Сигурни сме, че винаги искате да изглеждате красиви и интересни, както и трябва да бъде. Ако имате нужда от малко вдъхновение за лесна прическа с вдигната коса, която ще отнеме само няколко минути, ние, както винаги, сме насреща. Този елегантен усукан кок е подходящ, както за небрежна ежедневна визия с дънки и тениска, така и за по-специална вечер и официална рокля. Така че, вече знаете как да изберете подходяща прическа за всеки повод и не се колебайте да я използвате често, особено през летните дни.

Стилна и лесна прическа с вдигната коса

pricheska lesna vdignata kosa

За да си направите сами в къщи тази лесна прическа с вдигната коса ще ви трябват не повече от десет минути. Не е необходима никаква предварителна подготовка, освен няколко секретни фиби. Подходяща е за всеки тип коса и форма на лице, като прибира падащите кичури и деликатно и привлекателно разкрива тила.

pricheska vdignata kosa

Ето инструкции как да си направите тази лесна прическа с вдигната коса, описани в последователни стъпки, за по-голямо удобство. Вижте и клипчето в края на публикацията.

1. Отделете малък сектор от едната страна в предната част  на косата, повдигнете го близо до средата на главата отзад и закрепете, с помощта на секретна фиба.

2. Вземете нов сектор коса, разположен точно под първия и го закрепете хлабаво зад него от ляво, използвайки фиба.

3. Отделете малък сектор от долната част на косата ( до тила) и го усучете между двата си пръста в противоположната ръка и направете малко руло. Поставете го над фибите и закрепете, като вмъкнете фиба в рулото коса.

4. Вземете още един сектор от предната част на главата, директно под първия, усучете и го закрепете с фиба над кръстосаните вече фиби в косата.

5. Продължете с долната част на косата до края.

6. Трябва да ви остане малка опашка коса, която да разделите на две части. Усучете ги заедно и завържете с гумен ластик.

7. Увийте обратно и покрийте закрепената с фиби коса, която направихте преди това. Подпъхнете краищата на вътре в дупката на кока и закрепете с фиби.

8. Напръскайте с лак за коса.

 lesna pricheska vdignata kosa dalga