Всичко за косата

Интересна прическа с панделка от коса

pricheska pandelka plitka kosa

pricheska pandelka plitka kosa

Търсите нов начин за стилизиране на вашата дълга коса? Защо не опитате тази красива и интересна прическа с панделка от коса, която се прави по-лесно, отколкото предполагате. В статията има и приложено видео, което ще ви покаже нагледно последователните стъпки, с които ще постигнете този привлекателен вид. Изгледайте го заедно с някоя приятелка и след това се опитайте да приложите инструкциите на практика. Така и двете първо ще се забавлявате, а след това ще изглеждате ослепителни.

Интересна прическа с панделка от коса

pricheska plitka pandelka kosa

След като веднъж научите технологията за тази прическа, може да я използвате за основа на други модификации на косата си. Може да направите диадема от панделки в горната част на главата или да направите една странична плитка отзад, обхващаща цялата коса и покрита с малки сладки панделки. Може да продължите панделките в плитка, като оставите останалата част от косата да пада свободно – както е в показания пример. Чувствайте се свободни да експериментирате и дайте воля на въображението си.

Последователни стъпки

interesna pricheska plitka pandelka kosa

1. Направете френска плитка от косата си, независимо къде.

2. Съберете сектор коса точно зад плитката и го напръскайте леко с вода. Това наистина помага, за да се направи по-лесно панделката.

3. Проврете върха на П-образна фиба в сектор коса от плитката.

4. Измъкнете тънък кичур от там и направете примка. Усучете я и я вмъкнете във фибата.

5. Прокарайте фибата, заедно с кичура коса през малка част от плетката на плитката. Нека половината да остане, а другата половина и края скрийте под плитката.

6. Повторете толкова пъти, колкото панделки искате да направите върху плитката, като се стараете да оставяте еднакво разстояние между всяка от тях.

Ето и видео, което ще ви помогне по-лесно да разберете техниката за тази интересна прическа с панделка от коса.