Всичко за косата

Лесна и красива прическа

lesna pricheska

Зимата след себе си ни остави много мързеливи. С всичките видове шапки, които сменяхме ден през ден отвикнахме да си правим онези супер готини и сложни прически, за които после получаваш хиляди комплименти от приятели и колеги. И точно, защото трябва да влезем в ритъм отново, сме ви приготвили урок, как да си направим лесна и красива прическа само в 5 стъпки. И защото през зимата си криехме лицата в шалове, шапки и в пуснати коси, днешната прическа е с вързана коса. Топлият сезон е удачно време да пробвате нови начини за носене на косата.

Лесна прическа за дълга коса

 

lesna krasiva pricheska

Първа Стъпка: 

Съберете косата си в опашка като отпред оставите две разделени кичура. След което започенете от лявата страна като я разделите на две част- горна и долна. Вземете горната й част…

krasiva pricheska lesna

Втора стъпка:

Кръстосайте кичура коса към дясната страна на главата си, над опашката. Използвайте фиби да закрепите на място. Вземете горната част на косата от дясната страна и я прехвърлете в лявата част.

krasiva lesna pricheska

Трета стъпка:

Вземете останалата част от косата си от лявата страна и ги кръстосайте надясно. Закрепете на сантиметри от ластика за коса. Вземете останалата част от косата и я преметнете от другата страна.

pricheska stapki lesna krasiva

 

Четвърта стъпка:

Ако имате стърчащ краища от кръстоските, може да ги приберете под опашката си. Ако имате дълга коса, можете да вземете част от опашката си и да я увиете около ластика.

 

rezultat pricheska krasiva lesna

Inline
Inline