Всичко за косата

Мъжки прически 2016

мъжки прически 2016

Ключовите мъжки прически 2016 включват натурални текстури, мъжки боб, военен стил, път отстрани и текстуриран перчем. И също както индустрията с мъжките облекла нараства все повече, така и светът на подстрижките и начините за носене на мъжките коси се разраства и управлява от модните закони. Настъпиха времената, в които прическите на господата се променят все по-бързо. Така че, ако искате да сте с актуална визия за предстоящата година, четете по-надолу.

Мъжки прически 2016

Мъжки прически 2016

Текстуриран бретон

През последните години мъжкият перчем премина през различни вариации – голям или малък, със спокоен или структуриран начин на подстригване. С тази тенденция да се върне сред модерните мъжки прически 2016, господата може да изглеждат приключенски с текстуриран перчем. С подходящите продукти за коса, тази визия може да се постигне лесно и бързо. Целта е да се добавят дълбочина и живот сред кичурите, без особено да се структурират.

мъжки прически 2016

Мъжки боб

През последните няколко сезона се наблюдаваше тенденцията голяма част от мъжете да пускат косата си да израсте по-дълга. Дължината до раменете изглежда много по-добре оформена и красива, но през 2016 мъжете ще предпочитат да я носят по-високо. В малко по-къс вариант, прическата ще изглежда по-обемна и кокетна като цяло.

мъжки прически 2016

Военен стил

Този супер-къс стил прическа изглежда така – покрай ушите и врата косата е максимално къса, а отгоре на темето е леко по-дълга. Това е един от стиловете, който издържа теста на времето през годините. Това е мъжка прическа, която подхожда на господа с по-структурирана форма на лицето, за разлика от тези с кръгла или квадратна форма, на които не би стояла толкова добре.

мъжки прически 2016

Път отстрани

Тази прическа е вдъхновена от 60-те години на ХIХ век, но е е доста преобладаваща в последните сезони. Тя би стояла добре на мъжете с гъста коса. Подходяща е за офиса и може да се носи както с дълга, така и с по-къса коса. За по-изтънчен вид, може да се фиксира с мокър ефект.  Мъжете с  дълга коса или лек бретон могат да добавят малко загадка към стила си и да я оставят по-спокойна от едната страна и на челото си.

мъжки прически 2016

Естествена текстура

Този тренд излезе от последните модни ревюта. Всеки, който търси стил, който е бърз и лесен вариант ден за ден, може да обмисли този. Естествените слоеве коса максимизират обема и структурата й. В комбинация с по-дълга брада и мустаци изглежда доста стилно.

Inline
Inline