Всичко за косата

Да помогнем на мъжете да постигнат по-младежка прическа и визия

прическа

Мъжки трикове за прическа и визия, която създава впечатление за по-младежки вид.

Докато с напрадването на възрастта мъжете остаряват по-елегантно от жените, дамите определено имат надмощие, когато става дума за продукти (и ноу-хау) за това как да изглеждат по-млади.

Но от друга страна, ако това може да мине за оправдание, господата са често далеч по-невежи от нежните си половинки. Така че, когато косите им започват да изтъняват или да оплешивяват, а изписаната челюст започва да изчезва, те се нуждаят от една жена, която да им покаже пътя към запазване на младежкия външен вид. И тъй като всички искаме мъжът до нас да бъде най-добрата версия на себе си, трябва да се погрижим и за това.

С помощта на експерта в модерните мъжки прически Глен Сторе, можете да помогнете на вашия човек да премахне няколко години от визията си, благодарение на тези професионални съвети за оформяне на застаряващата мъжка прическа. Ако той има някой от тези проблеми, описани по-долу, вие ще знаете какво да направите, за да му помогнете да ги коригира.

Да помогнем на мъжете да постигнат по-младежки вид с грижи за визия и прическа

Посивяваща прическа.

Един от най-големите издайнически признаци за стареенето на един мъж е косата му. Посивялата, изтъняваща коса е очевиден знак на остаряването. В тазкава ситуация мъжете се нуждаят от начин да поемат контрол над въпроса, така че да могат да изглеждат и да се чувстват по възможно най-добрият начин. Помогнете им да включат решение, което да е достатъчно лесно да се промуши в ежедневната им рутина (защото всички знаем колко трудно помнят, нали?). Вземете им мъжка боя за коса, съдържаща специално проектиран апликатор-четка, която дава възможност за бързо, лесно и контролирано нанасяне – добра за насочване към тези досадни сиви в трудно достъпни райони. Има нещо, което трябва да се помни за тази ситуация – подходете към боядисването с повишено внимание. Основното, към което трябва да се стремите, е да постигнете само леки промени. Оцветяването на косата в прекалено тъмно само ще „отмие“ тонуса на кожата и ще го направи да изглежда по-възрастен.

Изтъняваща, падаща и оплешивяваща прическа.

Изтъняването на косата е гаранция за по-лош външен вид. Ако мъжките прически започнат да изтъняват или станат с плешиви петна, най-добрият начин господата да изглеждат по-млади е да подстрижат косата си късо. Често визията на изтънлата коса може да се подобри, ако дължината се намали отзад и отстрани. Глен обяснява, че това може да помогне да се създаде илюзия за по-плътно изглеждаща коса на върха на главата.

Поява на крайно нежелано окосмяване по лицето.

Когато носните и ушните косъмчета са проблем за вашия човек, не стойте просто и възмутително да ги гледате как растат. Мъжете изглеждат по-млади, когато външността им е чиста и добре поддържана. Непокорното, грозно окосмяване по лицето не е благоприятно за постигане на по-младежки вид. Решението? Козметични инструменти. Отделянето на време за управляване на нежеланите косми ще ви убеди, че той иска да поддържа по-млад вид. И тъй като това не трябва да отнеме малко повече от пет минути седмично, вашият господин няма никакво извинение да не го прави.

Променена челюст, която вече не е изписана, както преди.

За съжаление, гравитацията (по-известна в случая като средна възраст) не е най-добрият приятел на човека. Ако онази иписана челюст, която той е имал, когато за първи път се срещнахте, сега започва да изчезва, той може да поиска да помисли за отглеждане на брада. Но Глен предупреждава, че това работи, само ако той е готов да се заеме с поддръжката й.  Когато той погледне в огледалото, трябва да се стреми да обръсне гушата от излишните косми до точката, където тя вече не се вижда, казва Глен, който също посочва, че линиите на брадата трябва да се държат остри около скулите и излишните косми да се почистват редовно, за да се запази един и същи вид.

източник:beautyheaven.com.au