Всичко за косата

Прически на кок – стилни и елегантни

прически на кок

pricheski na kok

Всички прически на кок са стилни и елегантни, а освен това са подходящи както за ежедневна, така и за вечерна визия. Ако сте избрали рокля с голи рамене, то тогава може да сложите масивни и дълги обеци и ярко червено червило и със сигурност, всички погледи ще бъдат насочени към вас. Все пак оголеният тил и ярките устни са фетиш за много мъже. Нека да погледнем все пак как ги носят нашите известни и красиви любимки, за да почерпим доза вдъхновение за практично стилизирани коси в топлите дни.

Стилни прически на кок

pricheski na visok kok

Високите яки също изглеждат добре с подходящa прическа на кок. Сложно сплетеният на високо позициониран кок придава величественост и се*сапил на дамата, която го носи. Всъщност, според дължината и обема на косата, тази прическа може да се оформи на различна височина върху главата – от върха на темето до тила. Разбира се, освен това, е добре да се съобразят дрехите и бижутата, които ще допълнят визията, както и повода, на който ще присъствате.

pricheski na kok s plitka

Прическите с плитки за винаги модерни, така че няма как да сгрешите, ако добавите тънка или странична плетеница в косите си. Ниският кок изглежда много женствено на къдрави и обемни коси. Като цяло тази прическа е добра опция за дните, в които косата ви не изглежда особено добре, като може да прикриете мазните си корени с висок кок. Освен това, ако косата ви пречи и пада пред лицето, също може да я приберете леко и небрежно назад. Разнообразието от прически на кок е голямо, а тяхната практичност позволява да се носят почти навсякъде – от плажа до Червения килим.

Прически на кок 

pricheska na kok

pricheski na nisuk kok

pricheska na kok

pricheski kok

pricheska kok

pricheski na kok s kudrici

pricheski na kok na edna strana

krasivi pricheski na kok

pricheski na kok

kok pricheski

kok pricheska

pricheska visok kok

oficialna pricheska na kok

pricheski na kok

pricheska na kok na edna strana

pricheski na kok

pricheski na kok

Inline
Inline