Диети и Спорт

Как да отслабнем в дупето?

kak da otslabnem v dupeto

kak da otslabnem v dupeto

Как да отслабнем в дупето, да обръщаме погледите след себе си и да се чувстваме уверени и привлекателна? Едва ли има жена, която да не иска да знае отговорите на тези въпроси. Имате късмет, защото разполагаме с техниките и триковете, които ще доведат до зашеметяващи резултати за това как да отслабнем в дупето. Задоволете любопитството си и четете в редовете на долу.

Как да отслабнем в дупето?

  1. Без сол и захар

Според фитнес-треньорите на звездите Крис и Хайди Пауъл, има много лесен начин да променим тялото си мигновено. Консумацията на прекалено много сол и захар, задържате много вода. Добре е да се ограничи солта до 1500 мг , а захарта до 20 гр.  дневно.

     2.    Много вода

Освен че ще ви запази хидратирани, водата ще ускори метаболизма, ще потисне апетита и приема на много калории, които няма да имат възможността да се залепят на дупето ви. Добавката на лимон и джинджифил в чашата само ще ускори нещата.

    3.    Редовни спортни занимания

60-минутни физически упражнения 5 пъти в седмицата няма как да не постигнат желания ефект и да отслабнете не само в дупето, а и навсякъде, където има нужда от това. Заложете на интервалните тренировки и разнообразявайте програмата.

    4.    Промяна в храната

Чистото хранене с натурални продукти е важно за резултатите. Ускоряващите метаболизма храни трябва да се консумират често по всяко време на деня със закуската, обяда и вечерята. Всички те ще спомогнат в борбата с мазнините на дупето.

     5.    Специални упражнения

Специалните упражнения за дупе, които го стягат и оформят не трябва да се пропускат. Правете ги редовно за постигане на видими резултати.

      6.  Достатъчно сън

Поне 7 часа на денонощие са необходими на организма да се възстанови, за да поддържа здрава имунна система, балансирани нива на хормоните и да се зареди с енергия, която ще трябва за редовните упражнения за отслабване на дупето.

      7.   Относно целулита

80-90% от жените страдат от целулит и това е самата реалност. Макар и да успеете да го редуцирате, почти невъзможно е да се отървете за винаги от него. Така че го приемете спокойно.