Всичко за косата

Най-добрите и лесни прически за интервю за работа

лесни прически

Най-добрите и лесни прически за всяка дължина на косата, които изглеждат професионално и са подходящи за интервю за работа.

Когато става дума за интервю за работа, старото правило да се облечете подходящо за работата, която искате да получите, е от първостепенно значение. В края на краищата, ако не изглеждате като част от този колектив, може просто да ви подминат и да забележат някой друг, който прави добро впечатление. Докато дрехите естествено играят решаваща роля в това как ви възприемат от първо впечатление, прическите могат да бъде също толкова важни. Дали вашите кичури са вързани спретнато в кок или са спуснати и диви,  може да се окаже разликата между повишаването на шансовете във ваша полза или колебанието на интервюиращия и въпросът дали наистина искате тази работа или не.

Най-добрите и лесни прически за интервю за работа

лесни прически

Прически за къса коса.

Стилните и изискани къси прически могат да бъдат вашият коз по време на доброто ви представяне. Макар, че липсата на достатъчно дължина тук ограничава донякъде стилизирането, тези прически могат да изглеждат перфектно полирани, ако са оформени добре.

Пригладена прическа боб – Ако все още не сте убедени в силата и изтънчеността на загладените прически боб, погледнете само Ана Уинтър. Редакторката на „Vogue“  носи именно тази дамска прическа от години тя продължава да доминира в индустрията. Това е една от най-стилно изглеждащите лесни прически.

лесни прически

Текстурирана прическа за къса коса – За да сте сигурни, че косата ви няма да изглежда  плоска и скучна за следващото интервю, й добавете малко текстура. Текстурираните прически за къса коса могат да създадат стилен и модерен външен вид, без да изглеждате разхвърляно или недовършено. Всичко, което трябва да направите, е да добавите малко текстуращ спрей на влажните си кичури и да ги оставите да изсъхнат на въздух.

лесни прически

Елегантна къса прическа с дълъг бретон – Ултра-малката дължина на тези дамски прически ги прави идеални за дамите, които искат да имат професионален външен вид. С носенето на пригладена пикси прическа ще постигнете остра и шик визия. За да сте сигурни, че няма да изглежда твърде дръзко или поразяващо, изберете дълбок път на една страна за омекотяване на цялостния облик.

лесни прически

Вълниста къса коса – Късата коса изглежда много модерно и стилно, когато е начупена. Може да избирате дали да носите вълните с дълбок страничен път или със симетрично разделени кичури, в зависимост от това кой вариант ви подхожда и кой намирате за уместен за желаната позиция, когато кандидатствате за работа. Правият път ще ви направи да изглеждате по-сериозни, докато със страничният ще ви възприемат като по-достъпни.

лесни прически

Права прическа каре – Едни от най-популярните все още са тези прически каре, наричани още лоб, които са чудесни за всяко интервю за работа. Правите прически карета ще ви дадат един шик и изчистен вид, който е идеален за работна среда в офис. Стигайки точно до раменете, тази лесна прическа изглежда най-добре с малко повече обем и текстура.

лесни прически

Прически за средно дълга коса.

Чудесната дължина на тези прически за средна коса също е подходяща за професионалните дами. От една страна, тя е достатъчно дълга, за да се прибере назад или да се повдигне, за да не пада върху лицето, но от друга страна е и достатъчно къса, за да не изисква много поддръжка. Това я прави също идеална за офиса.

Ако предпочитате да носите косата си предимно спусната, няма смисъл да я повдигате в различни официални прически, с които ще се чувствате странно и несигурно. Вместо това, опитайте да повдигнете горната й част на полу опашка, като по този начин ще се чувствате уверени от падащата си коса, докато изглеждате професионално с повдигнатия горен сектор.

лесни прически

Пусната права коса – Всяка прическа за средно дълга коса би изглеждала по-професионално, ако е изправена, когато е пусната да пада свободно. Важно е краищата й да не бъдат заплетени и цъфнали, а да изглеждат здрави и блестящи. Преди интервщто за работа можете да нанесете малко серум, за да изглежда по-блестяща и пригладена.

лесни прически

Ниска прическа кокПрическите с тази дължина не могат да се оформят на висок кок, но за сметка на това могат да се стилизират в чудесни прически кок на тила. Типичният стил за интервю е този, в който косата изглежда подредена, не пада пред лицето и не изисква много време и умения за стилизиране.

лесни прически

Опашка със симетрично разделен път – Ако търсите лесни прически за всеки повод, тази изглежда семпло, без да бъде скучна. Може да я носите в ежедневието, а ако искате да изглежда по-дръзко и интересно я носете със симетрично разделена на път коса, без да подценявате визията й.

лесни прически

Небрежна прическа с къдрици – Макар че прическите с небрежни къдрици не изглеждат професионално, те могат да бъдат идеални за модерните офиси с по-малко ограничения и стриктен дрес код.  Докато правата коса често се възприема като сериозна, дамите с къдрави коси се разглеждат като поемащи риск, които са готови да отидат до крайности в името на компанията.

лесни прически

Прически за дълга коса.

Докато дългата коса изглежда младежки и забавно на приятелите ви,  интервюиращият може да възприеме прическата ви като незряла и по-малко сериозна, отколкото по-късите дължини. За да се гарантира, че дългите кичури работят във ваша полза, се уверете, че те са опитомени и не покрива лицето ви.

лесни прически

Права коса, фиксирана зад ушите – Правата дълга коса може да създаде сериозен професионален вид. Докато къдриците изглеждат забавни и бляскави, правите кичури изглеждат стилно и изискано. Закрепете кичурите, разположени пред лицето зад ушите така, че да не падат пред очите ви. Постарайте се да не ги пипате и намествате постоянно.

лесни прически

Висок кок – Прибраната и повдиганата коса изглежда по-професионално от свободно пуснатата и падаща върху раменете. Достатъчната дължина на дамите с дълга коса им дава възможността да я фиксират във високи прически с кок. Освен изискани, те разкриват врата по един привлекателен начин. Уверете се, че сте избрали стил между зализан назад и небрежен кок, за да изглеждате едновременно професионално и отзивчиво.

лесни прически

Леки вълни – Къдриците често могат да изглеждат  естествено и разхвърляно или перфектно и много поддържани на прическите с дълга коса. Леко начупените кичури от друга страна, могат да създадат полирано и спокойно усещане, което е идеално за модерните офиси.

лесни прически

Ниска опашка – Ниската конска опашка право надолу гърба е бърз начин да се покаже, че дългата коса не винаги изисква много суетене. Стилът също така гарантира, че цялото внимание на интервюиращия ще бъде насочено към вас и вашите отговори, а не към косата ви.

източник:thetrendspotter.net