pricheski za dulga kosa

Дълга коса, която ви кара да изглеждате като богиня? Да, определено няма друга дължина на косата, която да умее това с лекота. Често получавате комплименти, които са за сметка на полагането на доста грижи, обаче. Страната, за която никой не иска да говори е стилизирането на дългата коса, разбира се! Правенето на всякакъв вид прическа на дълга коса отнема много време. Като започнем от миенето, изсушаването и стигнем до различните идеи за прически за дълга коса. Едни от най-добрите приятели на тази дължина, то несъмнено са красивите плитки за коса. Разнообразието от тях е голямо, стига да имате техника и умения, то можете да постигнете изключително интересни прически. Ето и малко примера:

Идеи за прически за дълга коса

pricheski za sredno dulga kosa

Лесна прическа с плитка за дълга коса – стилизирането на подобна прическа не изисква много усилия и умения. Ако не можете да плетете рибена кост, то със сигурност поне ще можете да си направите обикновена плитка на една страна. Прикрепете косата с малко фиби за повече стабилност. 

burzi pricheski za dulga kosa

Прическа на опашка за дълга коса – първо ще трябва да направите косата си на едри къдрици и да я тупирате малко в корените, за да придадете повече обем. Завържете я на опашка и с част от косата си замотайте около ластика, за да може да го прикриете. Подобна прическа е подходяща и за по-официални поводи. 

oficialna pricheska za dulga kosa

Официална прическа за дълга коса – с тази дължина можете буквално да направите всякаква идея за прическа. Класически вариант за по-формален повод си остава кокът. Независимо дали ще изберете небрежен кок, загладен кок или в комбинация с плитка, с него ще постигнете желаната красота и женственост. 

pricheska na opashka za dulga kosa

Ежедневна прическа за дълга коса – когато нямате достатъчно време за стилизация, то можете да заложите на ниска опашка. Но за да получите малко разнообразие, то добавете панделка или малък сатенен шал, който да завържете. Панделките в момента са сред топ тенденции за коса, така че няма да сбъркате. 

Още идеи за прическа за дълга коса

pricheska s plitka za dulga kosa

pricheska za dulga kosa s kudrici

pricheska za dulga kosa s plitka

pricheski za dulga kosa s plitka

oficialni pricheski za dulga kosa

damski pricheski za dulga kosa

pricheski s plitki za dulga kosa

pricheski za dulga kosa s kudrici

moderni pricheski za dulga kosa

lesni pricheski za dulga kosa

pricheska s plitka za dulga kosa

ejednevna pricheska za dulga kosa

oficialna pricheska za dulga kosa

pricheska na dve plitki za dulga kosa

burzi i lesni pricheski za dulga kosa

pricheski s plitki za dylga kosa

oficialni pricheski za sredno dulga kosa

pricheska na opashka za dulga kosa

pricheski za dulga kosa snimki

pricheska s plitka za dylga kosa

lesni pricheski za dulga kosa

lesna pricheska za dulga kosa

oficialni pricheski za sredno dulga kosa

pricheska s plitki za dulga kosa

ejednevna pricheska za dulga kosa

idei za pricheski za dulga kosa

dulga kosa pricheski

Снимки: Pinterest