Всичко за косата

Тигрово око – звезднатата тенденция за цвят на косата

тигрово око

Тигрово око – невероятния цвят на косата, по който жените по цял свят полудяха.

Вероятно и вие сте искали да придадете подобно измерение в косите като на Дженифър Лопес, Миранда Кер, Джоан Смолс или Криси Тийгън в тъмната си прическа, но просто не сте открили правилното описание на отенъка с преливащи кичури в кафяво и златисто, което да обясните на колкориста. Основните цветове на мистичния камък тигрово око, който дава името на тези модерни дамски причести, слива карамел, шоколад и злато в божествен микс, който  кара дамите по света неустоимо да го искат и за себе си. А щом популярни личности като тези красиви жени го носят, значи е достатъчно добър и за всички останали, нали?

Ако търсите нов начин да промените визията си през есента и зимата, спрете с търсенето, защото най-актуалното във фризьорските салони през тези сезони ще бъде именно тигровото око. Той е чудесна опция за дамите с черна коса, тъмно руса коса или кафява коса, които искат лека, но впечатляваща промяна в прическата си.

Тигрово око – звездната тенденция за цвят на косата

тигрово око

Добрата новина за постигането на тигрово око цвят на косата е тази,  че е възможно да се направи с техника балеаж. За да се справи и вашият фризьор успешно с това го помолете да ви направи основа в топъл или тъмен шоколад и акценти в  карамел, рисувани ръчно с боя за коса в този цвят.

тигрово око

Нюансът за прическа тигрово око изглежда естествено и с него корените израстват добре изглеждащи, което е практично и щадящо косата, защото спестява време и средства за боядисване на косата. Вижте само колко нагледно се вижда доказателството за това при Джесика Алба.

тигрово око

Тигровото око може да придаде измерение на всяка дължина на косата, о особено разкошно изглежда на прически за дълга коса. Винаги изисканата Кейт Бекинсейл също се изкуши да го изпробва и изглежда невероятно.

Тигрово око цвят на косата

тигрово око

тигрово око

тигрово око

тигрово око

тигрово око

тигрово око

тигрово око

тигрово око