idei krasiv manikiur za kasi nokti

Ако търсите идеи за красив маникюр за къси нокти, който да изглежда класно или сладурско и ще допълни вашият безупречен външен вид, значи сте попаднали на правилното място. Тези предложения ще придадат още повече изумителни финални щрихи към перфектния ви стил. Това вероятно са най-подходящите цветови комбинации и подробен списък с модерните опции и варианти, с които може да експериментирате, докато намерите някои креативни  и красиви идеи и синтез на багри, смесени заедно.

Идеи за красив маникюр за къси нокти

idei manikiur kasi nokti cherti

Ето какво може да направите от комбинацията на нежно розово и бяло върху късите си нокти. Направете розова основа  и върху нея нарисувайте тънки линии, който да образуват различни шарки. Лесно и ефектно.

manikiur idei kasi nokti frenski

Интересна разновидност на класическия френски маникюр, но в много по-интересен вариант. Това, което прави този дизайн специален е начина, по който е нарисувано сърцето и мястото, на което е поставено върху нокътя.

manikiur interesna ideq mreja

Тъмните цветове се съчетават добре с дизайнерски шарки от бляскави текстури в сребрист цвят. Това предложение може да бъде идеално за специални вечери навън.

Фантазии върху ноктите

kasi nokti manikiur idei

Украсете ноктите си с множество малки камъчета, 3D шарки, холограмни изображения и разнообразие от други експериментални възможности от този вид. Създайте неизменни рисунки и комбинации от тонове и стилове, събирайки цветове като черно и златисто. Подреждането на детайлите в дизайна може да бъде едновременно симетрично и произволно, в зависимост от абстрактните принципи.

kasi nokti idei manikiur

Интересна алтернатива за маникюр за Хелоуин или пък не. Малки черни прилепи са покрили основата в неутрален телесен цвят на ноктите.

kasi nokti manikiur interesna ideq

За по-класическа и успокояваща цветова комбинация, заложете на розова основа и златни точки, поставени в централната част на нокътната плочка. Вероятно това е една от най-добрите и творчески идеи за красив маникюр за къси нокти. Тя се съчетава еднакво добре както с всекидневния, така и с официалния и класически вид.

nokti kasi manikiur idei

Размазан и цветен начин за красив маникюр, които може да бъде пресъздаден от комбинация на сиви, лилави и розови тонове, смесени върху основа в бяло. Това, което отличава тази идея е почти плътното покритие на основния цвят.

Зиг-заг дизайн за къси нокти

interesna ideq manikiur

Къси нокти с тропически дизайн

kasi nokti ideq palmi

Омбре цветна дъга върху ноктите

ombre manikiur kasi nokti

Деликатен маникюр на точки и черти

kasi nokti idei manikiur tochki cherti

Идея за къс маникюр с леопардов принт

leopardov print manikiur kasi nokti

kasi nokti manikiur idei interesni

kasi nokti idei manikiur polumeseci

kasi nokti idei manikiur triagalnik

manikiur idei kasi nokti jiraf

manikiur idei kasi nokti formi

manikiur iidei kasi nokti cherti

manikiur kasi nokti ideq