saveti za postigane na perfektna koja

Жените винаги се тревожат за доброто състояние и здравия вид на кожата си. Ето няколко полезни съвети за постигане на перфектна кожа, с които да сложите край на тревогите. Вече няма да се притеснявате дали не изглежда повяхнала, бледа, зачервена или лъщяща на места. Кожата е като връхна дреха за жената и често говори за самата нея повече от дрехата, която носи. Тя предопределя красивия вид на лицето и буди възхищение или съжаление от околните. Съществуват лесни начини за постигане на мечтаните резултати в домашни условия, прошепнати на ухо от Джоана Варгас. Тя знае тайните на звездите, чрез които лицата им изглеждат зашеметяващи. Искате ли и вие да  научите тези трикове?

Съвети за постигане на перфектна кожа

saveti perfektna koja

1. Правете си хубав пилинг. Гладкото лице често се постига след едино хубаво ексфолиране. Хубавата кожа се крие под мъртвите и сухи клетки в повърхностния горен слой и чака да бъде освободена. Това е най-бързият начин да се убедите, че лицето ви е готово да блесне върху червеният килим съвсем самостоятелно. Пилингът с плодови киселини и паприка е интересен избор, които освежава кожата и премахва сивите клетки и разкрива една великолепна външност, скрита отдолу.

2. Човек наистина е това, което яде. Ако осигурявате на тялото си достатъчно витамини, те ще запазят кожата сияеща за години напред. Всяка жена би искала да постигне красота с такъв ефект и да й се наслаждава дълго. Добре е да ядете храни със зелен цвят почти с всяко хранене, включително  закуската, обяда и вечерята. Те внасят кислород в тялото, който прави дренаж на лимфните възли и предпазва от подпухване. Струва си загубата на въглехидрати заради нещо, с което ще се гордеем – красива кожа и стройна фигура. Не забравяйте и за слънцезащитния крем, който предпазва кожата от увреждане.

3. Масажирайте лицето. Лимфните дренажни масажи са просто божествени и ще направят кожата ви да изглежда като тази на знаменитостите. Пръстите на ръцете ви са най-добрият инструмент за това. Работете с чисти ръце върху почистено и подсушено лице. Започнете от основата на врата, където се намират всички артерии. Масажирайте нагоре и около челюстта, след това продължете към бузите, докато стигнете до слепоочията. Правете го нежно и се наслаждавайте на масажа, както и кожата ви го прави.

4. Уверете се, че ексфолирате кожата правилно. Това е нещо, което трябва да се прави под душа. Джоана Варгас препоръчва преспиване с ексфолираща маска вечерта преди важно събитие. Това намалява ефекта при кожни възпаления. Ще се събудите свежа и нова, сякаш току-що сте излязла от релаксираща сесия за лице. Използвайте ексфолиращ скраб три пъти седмично под душа, за да изглежда кожата ви възможно най-добре.

5. Използвайте маска за лице с мед. Не винаги остава време за посещения в салона за красота, но в къщи ще ви бъде дори по-забавно да си направите домашна маска за лице. Смесете 1/4 чаша мед с 1/2 чаша кафява захар, 1/4 чаша мляко и 2 с.л. зехтин и разбъркайте добре. Таза ексфолираща маска ще изчисти всички неравни участъци по кожата, ще я успокои и подхрани. След 10 минути измийте лицето с хладка вода и се насладете на меката и чиста кожа. Подсушете внимателно и нанесете овлажняващ крем.