Маникюр

Интересни идеи за маникюр

ideq za stilen manikiur

interesen manikiur idei

Красивият и добре оформен маникюр превръща жената в изискана дама. Защо не привлечете вниманието на околните върху ръцете си, използвайки нашите интересни идеи за маникюр? Всички практични жени предпочитат неща, които се правят изключително лесно, но изглеждат много ефектно. Точно това ви предлагаме в следващите редове. Дайте воля на въображението си и създайте вашите уникални рисунки върху ноктите си. И не забравяйте да се забавлявате, докато го правите!

Интересни идеи за маникюр, които можете да си направите сами

interesni idei nokti manikiur

Ето една от нашите интересни идеи за маникюр. Лакирайте всички нокти в любимият си цвят, като оставите по един на всяка ръка, който ще лакирате по-късно в друг контрастен цвят. Лак с брокат изглежда празнично. Нанесете по една лента хоризонтално от преобладаващият цвят. Отгоре нанесете топ лак.

interesni idei za mainkiur rozov

Направете си този зимен празничен маникюр. Оцветете ноктите си в красив, ярък нюанс и върху него нарисувайте три малки триъгълника в сребрист тон.

interesni idei manikiur pingvin

Направете си този закачлив пингвин върху ноктите. Ще ви трябват бял, черен и оранжев или червен цвят лак. Първо нарисувайте с черният тон полукръг, малко по-малък от нокътната плочка. Върху него направете бялото „коремче“ на пингвинчето. Накрая нарисувайте очите, носа и крачетата.

interesni idei manikiur sarca

Нанесете бял лак за основа. Върху него направете „V от бледо-розов нюанс лак. Накрая върху него лакирайте до върха на ноктите с червен тон.

interesni- dei za manikiur cherno

С тази смесица от сребристо и златисто ще приковете погледите към ръцете си. За основа боядисайте ноктите си в сребрист нюанс. Направете „V“ от лепенки за маникюр отгоре на ноктите си. Оцветете вътрешният триъгълник в черно. Върху него нанесете златист брокат и топ лак.

idei interesen manikiur

За тази интересна идея ще ви трябват черен лак и цветни парченца фолио за маникюр (може да го намерите в парфюмериите или арт магазините). Върху черната основа, с помощта на пинцети, поставете парченцата върху ноктите. Отгоре нанесете топ лак.

interesni idei za manikiur elen

Още една идея за зимен маникюр. Изберете два близки по цвят нюанса, като единият да бъде с брокат. Нарисувайте си Рудолф, както е показано на снимката. Започнете с главата, след това очите и нослето.

idei za interesen manikiur

Лесен коледен маникюр. Смесете тъмни нюанси на червен и зелен лак за основа. Отгоре нарисувайте мрежа със сребрист или златист цвят. И това е всичко!

interesna ideq za manikiur cherveno

Лакирайте ноктите си в ярък нюанс на червения цвят. Отгоре нарисувайте полумесеци в основата на ноктите от златист брокат. Покрийте с топ лак за финал.

interesna ideq manikiur bqlo

Ефектна и лесна идея за атрактивен маникюр, с който няма да останете незабелязани.

manikiur idei

ideq za manikiur koleden

ideq za manikiur interesen

idei za manikiur

ideq za interesen manikiur

manikiur idei interesni

ideq za stilen manikiur

idei-ю za interesen manikiur

idei za nokti

ideq za perfekten manikiur