Кристален холографски маникюр

холографски маникюр

Вижте как да си направите сами кристален холографски маникюр само с един продукт.

Точно, когато решихме, че тази тенденция за маникюри е най-шантавият тренд и ето, че блогърите в бюти блогосферата пристъпиха е още една крачка напред с интерпретациите на този кристален холографски маникюр. Трябва да признаем, че тези идеи за маникюр  са доста невероятни и хипнотизиращи, както и малко по-практични. Освен това са чудесно решение за летен маникюр. Ако и вие искате да научите как може да пресъздадете подобен красив маникюр, вижте инструкциите стъпка по стъпка.

Кристален холографски маникюр

холографски маникюр

Не е лесно да се постигне подобен вид и се изисква практика и определени умения, но с повече търпение и прецизност крайният резултат ще си заслужава.

Стъпка 1 – Започнете с поставяне на акрилна база върху ноктите, за да им дадете допълнителна дължина, с която да работите по-добре.Начинаещите в маникюра могат да пропуснат тази стъпка и да преминат направо към поставянето на холограмните декорации.

Стъпка 2 – Изрежете тънки парчета от холографска лента и ги нанесете вертикално върху прясната акрилна база.

холографски маникюр

Стъпка 3 – Продължете да прибавяте едно след друго парчетата от изрязаната холографска лента докато получите вид, който ви харесва.

Стъпка 4 – Запечатайте лентата към ноктите с тънък слой акрилно покритие отгоре.

Стъпка 5 – За повече блясък може да направите маникюр с камъни, като сложите няколко декорации в долната част до основата на ноктите.

Може нагледно да видите всички последователни стъпки във видеото най-отдолу.

холографски маникюр

холографски маникюр

Кристален холографски маникюр

източник:cosmopolitan.com.au