Маникюр

Маникюр пролет-лято 2018 тенденции

tendencii proleten leten manikur 2018

Нека насочим вниманието си към тенденции маникюр пролет-лято 2018. За топлия сезон ще видим различни цветове и дължини. На някои модни дефилета бяха представени дълги, украсени нокти в силни цветове, докато други заложиха на семпли и фини линии. Вижте тези тенденции за пролетен-летен маникюр за 2018, за да намерите стила, който ще ви подхожда най-добре.

Тенденции маникюр пролет-лято 2018

2018 manikur prolet lqto

Къси нокти в знак за практичност. При Emporio Armani повечето модели бяха с къси и квадратни нокти, както и при Marchesa и Oscar de la Renta. Този външен вид често бе съчетан със солиден блясък.

2018 manikur tendencii
Не можете да се объркате с бледо розово, бежово или светло кафяво. Нюд гамата лесно се превръща в тенденция всеки сезон, така че не е изненадващо, че е част от тенденциите за маникюр пролет-лято 2018.

manikur prolet lqto 2018 tendencii

Някои брандове бяха решили да направят синьото своя собствена цялостна тенденция. Например, Fenty x Puma by Rihanna, където дългите нокти в електрическо синьо имат достатъчно количество енергия и заряд за лятото. Concept Korea запожиха пък на късите нокти в по-светло небесно синьо. Единствената по-тъмна версия на тенденцията беше при Emporio Armani, където бе използвано морско синьо.

manikyr prolet lqto 2018 tendencii

Един забавен начин да използвате много ярки, неонови цветове за маникюра си е да промените крайния завършек. Докато сме свикнали с лъскави отблясъци, каквито и видяхме на модните седмици, то ноктите мат ще бъдат тренд през летните месеци на 2018 г. Моделите на Jeremy Scott носеха стилето нокти в ярко розово и портокал с матово покритие. Докато при Christian Siriano можеха да бъдат видени и двуцветни неонови матови нокти.

tendencii manikur prolet lqto 2018

Флоралите за топлия сезон винаги са на пиедестал. В скучая ще ги виждаме и по ноктите през слънчевите месеци.

manikur 2018 tendencii

Сезон без блясък не заслужава необходимото внимание. Така че маникюр с брокат ще бъде добре дошъл.

manikur tendencii 2018

Всичко се върти около брандинга сега, така че доста марки бяха решиха да сложат бранда си и върху ноктите на моделите. Логата ще са тенденция за пролетния и летен маникюр, като са интересен начин за игра с думи и символи.

manikur prolet lqto 2018

Дългите овали са тази класическа форма на ноктите, която почти всеки желае. Те са достатъчно дълги, но не и толкова че да бъдат неудобни.

manikur 2018 prolet lqto

В ожесточеното продължение на тенденцията от миналия сезон, блестящите нюанси отново се появиха на подиума. Бляскавият маникюр ще бъде една от пролетните тенденции на лак за 2018 г.

manikur proleten 2018

Точките освен при облеклото ще бъдат актуални и при маникюра. Винаги изглеждат интересно и носят много настроение със себе си.

leten manikur 2018

Най-забавната идея за пролетен и летен маникюр ще бъдат цветните ивици. На шоуто на Tanya Taylor видяхме плътни шарки от червено и бяло. А при Alice + Olivia френски маникюр, с тънка лилава ивица, заменяща традиционната бяла.

manikur proleten leten 2018

Няма по-добър начин да създаде зашеметяваща визия от залепване на някои бижута в маникюра. Това е идеалният начин да направите ноктите си бляскави за една нощ, и една от топ тенденциите за маникюр 2018. На моделите на Philipp Plein бяха прикрепени единични бижута на всички стилето нокти. При Naeem Khan бижутата бяха малко по-деликатни. Серия от малки кристали бяха залепени върху блестящ сребърен лак, изглеждащи много фино. А Libertine бяха заложили определно на солидни бижута по ноктите.

tendencii manikur 2018

Доза прозрачност също ще бъде актуална. Комбинацията с различни цветове и малко прозразни линии винаги е била интересна и закачлива особено този сезон и тенденции за маникюр 2018.

manikur tendeni prolet lqto 2018

Червеното е класически цвят, който винаги ще има своето място на модните дефилета. Той е секси, елегантен и високоенергиен, така че не беше изненада да се види, че червеният маникюр ще бъде сред фаворитите за топлия сезон.

manikur prolet 2018 tendencii

Ако смятате, че всичко ще се върти около думата практичност, помислете отново. Докато много от брандовете заложиха на къси нокти, то имаше и такива, които не се страхуваха да представят дълги остри стилето нокти. При Tom Ford, Fenty x Puma, и Jeremy Scott екстравагантните нокти бяха в увлекателни нюанси.