Street style

Неонови цветове в гардероба

136views

neonovi cvetove v graderoba

Привлекателни, ярки и дори леко опасни, флуоресцентните неонови цветове наистина могат да изглеждат фантастично. Изборът на наситено зелено, розово или пък синьо в аутфита със сигурност ще ви открои в тълпата. Всъщност, тези цветове са много хубави, женствени и добавят доза интрига към стила. Те могат да подчертаят вашата ярка индивидуалност. Въпреки това, всеки път, когато избирате един от тези цветове, бъдете внимателни как го съчетавате, за да не се превърнете в “ходещ светофар”. Комбинирайте го с по-семпли и меки тонове, така че да има контраст. Добре е да носите ярките цветове в областта на тялото си, на която искате да наблегнете и да ги избягвате за проблемните зони, които искате да прикриете.  

neonovi cvetove kak da si nosim

Ето малко съвети, които ще ви помогнат да съчетавате добре неонови цветове:

  • На първо място трябва да съобразите избрания неонов цвят дали стои добре на тона на кожата и косата ви. Например, ако лицето ви е бледо, то съответно жълто и оранжево няма да изглеждат добре. Вместо това, трябва да изберете по-ярки цветове като розово или синьо.
  • Не инвестирайте много пари в неонови дрехи. Едно или две неща ще бъдат напълно достатъчни да добавите нещо цветно и различно в гардероба си. Комбинирайте ги с неутрални цветове и със сигурност ще имате различни варианти за различни случаи. Неонова риза, например, може да изглежда много стилна, когато се комбинира с дънки. Обикновени аксесоари като чанта, обеци или колан в привличащи погледите отдалеч багри могат да бъдат свежо допълнение към аутфита ви за лятото.
  • Уверете се дали тоалетът ви стои добре. Тъй като неоновите цветове са изключително смели и привличащи вниманието, те са склонни да увеличават обема. Ако имате фигура тип круша, използвайте неонови цветове за горната част на тялото. За фигура тип ябълка се чувствайте свободни да използвате неон в долната част.
  • Ако не знаете дали цветът е подходящ за вас, то първо опитайте с малки аксесоари, преди да закупите дрехи. Неонови обувки биха били лесно съчетаеми през лятото и определено ще успеят да ви заредят с доза настроение.

Стайлинг идеи с неонови цветове от Folake Huntoon от Style Pantry

kak da suchetavame neonovi cvetove

neonovi drehi

neonovo julto

neonovi drehi

neonovo zeleno

neonovi obuvki

neonovi drehi

drehi v neonovi cvetove

julti neonovi obuvki

neonovo oranjevo

neonovi cvetove

neonovi cvetove

sini neonovi obuvki na tok

neonovo zeleno

neonovo cherveno

drehi v neonovo zeleno

neonovi obuvki

pola v neonovo oranjevo

neonovi cvetove

neonovo zelena pola

neonovo julta roklq

cvetove neonovi

neonovo lilavo i zeleno

neonovo zeleni obuvki

pantalon v neonovo cherveno

neonov gashterizon

neonovo julto

 

Снимки: StylePantry