ugolemqvane na ustni

Как да постигнете естествено уголемяване на устни, без да си поставяте филъри за устни или да се подлагате на болезнени манипулации. Има 10 начина, по които да се сдобиете с по-съблазнителни и сочни устни, които не изискват поставяне на хиалуронова киселина в устните. Те са достъпни за всички жени – както за онези, които нямат средствата за подобни процедури, така и за другите, които нямат време или се страхуват от възникването на странични, нежелани реакции. Добрата новина е, че абсолютно всички дами могат да се възползват от тези методи, с които освен добро самочувствие, ще получат и по-меки и подканящи към целувки големи устни. Ето как!

Естествено уголемяване на устни

  • Премахнете люспите

Напуканите, лющещи се и сухи устни отразяват по-малко светлината, което означава, че изглеждат по-малки и по-непривлекателни.  Един лесен, незабавен начин да направите устните ви да изглеждат с едно докосване по-големи е да ги разтъркате хоризонтално и внимателно с мокра четка за зъби. Допълнителен бонус? Това засилва кръвообращението, което също така насърчава по-розовия им оттенък без грим.

  • Заложете на телесен цвят

Една от тайните на всеки добър професионален грим за оптическо увеличаване на устни се крие в използването на молив за устни в телесен цвят, с който се очертават и попълват, преди върху тях да се поставят червило и гланц за устни. Освен, че по този начин няма опасност червилото да излезе извън очертанията на устните, ще се създаде леко по-голяма база за него.

  • Направете ги ментови

Ако процедурите за поставяне на хиалуронов филър за устни не са за вас, оставете химическите методи и потърсете продукти за устни с мента като една от активните съставки. Тази билка естествено стимулира притока на кръв в тази зона, а това води до приятно подуване и уголемяване на устните.

  • Контур

Моделиращият контур може да създаде изкуствена сянка и да направи долната устна да изглежда по-голяма. С бронзант или с по-тъмен неутрален прах, направете леко сянка точно под линията на долната устна за мигновен обем.

  • Оцветете извън линиите

Друг трик на грим, който използват професионалистите, е да се мине леко извън очертанията на устните с молив. Ключът към успеха е да се направи така, че да бъде едва доловимо.

  • Без тъмни нюанси

Препоръчително е избягването на по-тъмни цветове върху устните, освен ако не искате да ги направите акцент в грима си.  Освен, че са по-сложни за прилагане, по-дълбоките нюанси ще изравнят вида на устата ви, вместо да я направят да изглежда по-пълна.

  • Повече лъскавина

Помните ли тези доста розови и прасковени нюанси гланц за устни, към които вероятно сте били привлечени като тийнейджър? Оказва се, че тези видове светли, блестящи гланцове правят устните ви да изглеждат по-пухкави, като създават илюзията за хипер-хидратация.

  • Използване на правилните продукти

Използвайте гланцове с ефект „обемни устни„, които предлагат временен ефект, който е забележим само няколко минути след нанасяне.

  • Не забравяйте вдлъбнатината на горната устна

Сложете малко изсветляващ продукт точно под носа в ямката над горната устна – така, както забележително са го правили холивудските звезди от миналото, когато филърите не са били опция.

  • Наслоете червилото

Използвайте малко по-тъмен нюанс гланц или червило в средата на гънката и очертайте външните ръбове в едва забележимо по-светъл тон. Това ще създаде измерение.

източник:marieclaire.com