Мода и Стил

11 зимни стайлинга за по-дълги крака

kraka vizii dalgi stil

За наше огромно съжаление, не всички сме се родили с крака на супермодел! За някои от нас мечтите се разпростират, освен до разхождането по модния подиум във величествени дълги рокли, но и по-скоро до – да не си скъсяваме крачолите на всеки един чифт купени дънки. За всеобща радост, съществуват модни измами наречени също оптически илюзии за издължаване на силуета, с които можете да изглеждате с крака, като на Жизел Бюндхен … почти. Ето и нашите топ 11 зимни стайлинга за по-дълги крака.

Да заложим на 11 зимни стайлинга за по-дълги крака

da izdaljim vizualno krakata

1. От горе до долу в един цвят

Не е тайна, че черното ще ви накара да изглеждате по-слаби и по-високи. Но това, което може би не сте предположили, че този трик работи при всички по-тъмни цветове. Да подбирате дрехите си по този начин ще улесни съчетаването на дрехите ви и ще ви съкрати излишно прекараното време из ровене в гардероба.

dalgi kraka stail idei

2. Избягвайте каишки на глезена

Да изглеждат много сладко, но това е едно от нещата, които ще накарат краката ви да изглеждат още по-къси. Вместо това заложете на класическите модели с остър нос и ще останете доволни от привидно дългите си крака.

dalgi kraka vizii

3. Съчетайте обувките и панталона

Така уеднаквявате цялата долна част в един цвят. Сливайки стратегически, по този начин, цветовете ще получите най-добрия резултат за визуално по-дълги крака. Така че – тъмни дънки, тъмни обувки, светли панталони със светли обувки. Не е никак трудно да се запомни!

idei za dalgi kraka vizii

4. Бежовите обувки са ви най-добрите приятелки

Не би трябвало да е изненада за вас, че стила обувка, която носите има голямо влияние върху цялостния силует и върху оптическата дължина на краката ви. Един от лесно запомнящите се стайлинг идеи за по-дълги крака са обувките в телесен цвят.

 

kak da nakarame da izglejdat krakata po dalgi

5. Остри ботуши

Ако до сега не сте си прибрали някъде в мазето онези ботуши с квадратен връх или другите с кръгъл нос, то е време! Както е и време да изберете остри ботуши, които ще повлияят върху визуалното ви издължаване.

kak da nakarame krakata da izglejdat po dalgi

6. V-изрязани ботуши

Друго при ботушите, които ще ви дойде на помощ, са тези, които са V-образно изрязани. Така, прехода към краката ви ще е по-плавен и елегантен.

kraka dalgi vizii

7. Пола с висока талия и пуловер

Силна е комбинацията – висока талия и кроп-топ! А нека бъдем честни, всички сме луднали по този стайлинг от лятото насам. Е, през зимния сезон можем да комбинираме полата с висока талия и с пуловер. Така имаме една точка за тренди визия и още една, че изглеждаме с по-дълги крака.

stailing idei za dalgi kraka

8. Панталони с висока талия 

Ето нещо, в което да инвестирате. Да  вмъкнете блуза под панталона с висока талия е идеален начин да стилизирате зимната си визия за по-дълги крака. Този трик е подходящ и за жени с по-долям ханш и къси крака.

stailing za dalgi kraka

9. Панталони с широки крачоли

Разбираме загрижеността ви! Панталоните с широки крачоли изглеждат леко стресиращи и трудни за носене. Време е да си превъзмогнете страха към тях. Носете ги винаги с токчета и обърнете внимание на крачола, който трябва да пада малко под ходилото ви.

vizii dalgi kraka

10. Ботуши над коляното

Внимавайте с ботушите над коляното, защото комбинирани грешно могат и да направят обратния ефект. За да няма подобни грешки, заложете на асиметрията и контраста.

vizii za po dalgi kraka

11. Вертикално райе

Доброто старо вертикално райе е винаги добър избор. Това е всеизвестен трик, но пък безотказен! Така че, при следващото пазаруване не забравяйте за чифт панталони в черно-бяло райе.