Мода и Стил

Бански PARAMIDONNA – шик и елегантност на плажа

banski paramidonna

Никога не сме крили, че имаме афинитет към модните линии с подчертан характер и индивидуалност. А когато става дума за модна линия бански и плажни дрехи, то фокусът ни наистина придобива една единствена дума – страст! Много пъти сме ви показвали идеи за плажен стайлинг от световни инфлуенсъри, но този път ще обърнем заслужено внимание и на един български моден бранд, чиито бански са присъствали на страниците на списания като VOGUE UK, VOGUE RUSSIA, L’officiel, Joy, Grаziа и ред още.  

Бански PARAMIDONNA

banski

PARAMIDONNA е специализирана марка в дизайн и производство на бански костюми и плажни дрехи. Основателят й е Доника Анчева, за която 4-та поредна година стои едно единствено послание – “Да предложи на всяка дама най-доброто, без компромиси”! И да, наистина успява! Брандът използва първокласни италиански и испански материи, залага на доказани световни лидери при избора на материали и аксесоари за своите колекции. Всяка една от тях има собствена тема, която е отразена върху стила, принтовете и цветовете на моделите бански и плажни облекла. За своето вдъхновение, PARAMIDONNA ни сподели следното:

Черпим вдъхновение от екзотичните кътчета по света, интернационалната култура, от пъстрите нюанси на природата, женската индивидуалност и красота. Всеки детайл е специално подбран и грижливо изработен от дизайнерския екип, но преди всичко е направен с любов!

banski

Вече 4 години на пазара модната марка за бански костюми и плажно облекло PARAMIDONNA не спира да ни изненадва с разнообразие от материи, принтове и модели.

banski

Безспорно целите бански са абсолютен bestseller и този сезон в различните си варианти с едно рамо, гол гръб, с интересни и закачливи изрязвания. Дълбоко изрязаните голи гърбове са толкова шик и секси, че няма как да не останат тренди и това лято.

banski

Нещо ново, което се оказва доста предпочитано от жените този сезон, са велвет банските. Те са направени от специално разработена плюшена, бързосъхнеща материя, която отразява слънцето. Могат да бъдат открити в морско синьо, слънчево жълто и класическо черно. Моделите велвет бански са класически и елегантни, запазена марка на бранда.

banski

Животинските принтове в различни цветове и форми запазват своята актуалност. Независимо дали цели бански или половинки, те са задължителни в гардероба на всяка модерна жена. 

banski

PARAMIDONNA не може да забрави и любителките на класическите модели. За тях е специалната линия от бяло и черно, наречена DOMINO. В нея могат да бъдат открити модели половинки, цели бански, както и бански с висока талия, които не можем да отречем, че са нашият абсолютен фаворит за сезона. 

banski

Брандът за бански и плажни дрехи несъмнено е сред любимите на родните ни инфлуенсъри. В Инстаграм попаднахме на редица популярни лица с бански PARAMIDONNA, сред които Галена, Николета Лозанова, Александра Богданска и вижте кои още в слеващата ни галерия.

banski

banski

banski

banski

banski

banski

banski

banski

banski

banski

banski

Instagram: @paramidonna_