Мода и Стил

Есенни дрехи за първа среща

есенни дрехи за първа среща

Есенни дрехи за първа среща – 19 идеи как да изглеждаме очарователно, женствено и изискано на първата си среща.

Какво да облека за първа среща“ е дилема, на която жените се опитват да намерят отговор от десетилетия! Колкото и несериозно да звучи на някои, много жени изпитват някаква форма на „облекло за първа среща“ вид паника, когато напрежението относно аутфит, който да впечатли, да създаде желание и да заинтригува едновременно, и който обикновенно е дълго обмислян и избиран.

В помощ на всички дами, които искат да получат яснота по въпроса, потъсихме експертното мнение на Лиза Морис (експерт по срещите и сватовник), Джес Кирби (стайл блогър) и  Джейми Крел (моден кореспондент), които имат какво да посъветват свободните дами, които искат да омагьосат с визията си господата още на първата среща.

Есенни дрехи за първа среща

есенни дрехи

Доверете се на сигурното и заложете на цвят или тоалет, за който често получавате комплименти. Освен това проучете мястото, на което ще се срещнете – по този начин ще добиете представа за обстановката и точното местонахождение, което ще ви спести несигурното поведение и закъснението. Нека местоположението ви бъде водач – оставете външния ви вид да отразява заобикалящата ви среда! Също така, изберете един свой актив, който да покажете. Например: Имате страхотни ръце? Носете макси рокля без презрамки или панталон с бюстие. Страхотни крака? Носете къси панталони или пола.

есенни дрехи

Комфортът трябва да бъде първият ви приоритет! Последното нещо, което искате да правите, е да нервничите и да се чувствате неудобно през цялата вечер заради вашето облекло – все пак има по-важни неща, за които да мислите, нали!

есенни дрехи

Желателно е да не се показва твърде много плът на първа среща! Избягвайте крайности като прекалено модни тоалети или тежък грим. Естествената и минимална визия винаги е най-добра за първата среща. Също така не разкривайте всичко за себе си още на първата среща. Приложено към вашите есенни дрехи в случая това означава: ако носите нещо късо отдолу, балансирайте с дълги ръкави и с обувки на нисък ток. Ако решите да носите нещо без гръб или ниско нарязано в предната част, съчетайте го с макси пола или дънки.

есенни дрехи

За сутрешна среща на кафе може да облечете ежедневни дрехи за есента като дънки и ниски обувки. Една лесна рокля с някакъв вид на сако (в зависимост от вашия стил -кожено изрязано бомбър яке, жилетка, дънково яке и т.н.) винаги е чудесна комбинация. Можете да облечете отдолу клин или чорапогащник в зависимост от това, в което се чувствате най-удобно. Крайната цел е да се постигне без усилие визия „Аз просто облякох първото, което видях“ .

есенни дрехи

За вечерна среща е добре да сложите забележително бижу или забавен аксесоар, с които може да започнете разговора.  Не се изкушавайте да носите нещо, в което не можете да ходите, да се храните или да дишате!  За шик вечеря, винаги може да заложите на риза – рокля или тесни дънки, копринена блуза, сако и токчета.

есенни дрехи

За първа среща на вечеря може да отидете с тесни панталони, които показват вашата фигура, комбинирани с хубава копринена блуза и клъч. Можете да добавите класически обувки на висок ток в телесен или черен цвят. Що се отнася до подходящия за случая грим, всичко е въпрос на баланс. Не твърде много, но не и твърде малко.

есенни дрехи

Бъдете уверени и бъдете себе си. Това е, което ще направи страхотно първо впечатление и гарантира втора среща! Облечете есенни дрехи, които ще ви карат да се чувствате добре в тях и наистина ще ви карат да се чувствате като най-добрата версия на себе си. Защото, когато направите това, вие ще имате по-голяма увереност. И колкото по-уверено се чувствате, толкова повече ще се усмихвате, толкова повече ще увеличите шансовете си и ще имате по-успешна първа среща.

есенни дрехи

есенни дрехи

есенни дрехи

есенни дрехи

есенни дрехи

есенни дрехи

есенни дрехи

есенни дрехи

есенни дрехи

есенни дрехи

снимки:micahgianneli.com