Как да носим кроп топ

кроп топ

25 начина как да носим кроп топ през пролетта и лятото.

Макар изрязаните горни дрехи, които разкриват привлекателно коремчето да са любими на дамите вече през последните няколко сезона, ако все още нямате подобна дреха в гардероба си за топлите дни, значи горещо ви препоръчваме да си набавите. И за да изберете по-уверено начин, по който да я съчетаете с останалите парчета от визията си, ще ви предоставим на помощ няколко идеи, които могат да изглеждат елегантно, привлекателна или спортно – точно така, както вие решите, че искате да бъде.

25 идеи как да носим кроп топ

кроп топ

Като начало е добре да се погрижете за онази част от тялото ви, която ще привлича погледите като магнит. За целта е добра идея да правите редовно упражнения за корем , които ще стегнат и тонират тази област. След това изберете каква част от плоското си коремче ще искате да разкриете – съвсем малък и деликатен участък или максимално и смело разкриване на цялата гледка. Остана и последната стъпка – да планирате тоалета според повода и настроението си. Ако изберете кроп топ от малко парче плат, което прилича на сутиен и се притеснявате да излезете с него, може да облечете отгоре една прозрачна риза с копчета, например, които да закопчаете частично отгоре или отдолу. Ако предпочитате по-обемен модел, може да го комбинирате успешно с миди пола за по-женствен вид или с панталони с ниска талия за хип-хоп вайб.

Как да носим кроп топ – стрийт стайл вдъхновения

кроп топ

Модерните дамски панталони тип кюлоти, които също са задължителни за гардероба на всяка модерна дама, могат да се съчетаят с кроп топ по много шик начин.

кроп топ

Роклята с дълбоко изрязан гръб може да се облече на обратно и да се комбинира с кроп топ.

krop top

Интересните модели кроп топ с оригинален дизайн без съмнение веднага получават внимание.

krop top

Дантеленият прозрачен кроп топ може да се облече и върху блузата.

krop top
krop top

krop top

krop top

krop top

krop top

krop top

krop top

krop top

krop top

krop top

krop top

krop top

krop top

krop top

krop top

krop top

krop top

krop top

източник:stylecaster.com