drehi

8 начина евтините дрехи да изглеждат скъпо.

Без съмнение би било чудесно всяка дреха в гардероба ни да бъде изработена от кашмир или коприна по модел на известен дизайнер, но все пак живеем в реалността, в която ако това не е възможно на практика, можем да притежаваме онзи вайб от модния подиум, който няма да изпразни кредитната ни карта. Преди да си помислите, че трябва да похарчите цялата си заплата, за да изглеждате добре през пролетта, изпробвайте тези трикове, за да освежите наличното в гардероба си и да накарате нещата, които притежавате да изглеждат далеч по-скъпи, отколкото са.

8 начина евтините дрехи да изглеждат скъпо

drehi

Играйте с неутралните цветове.

Има нещо в кремавото, телесното, кемъл и останалите от неутралното семейство тонове, което въздейства покоряващо на сетивата. За по-луксозен вид ги смесете в един тоалет.

drehi

Наметнете си нещо, ушито по поръчка.

Кой не харесва един блейзър с идеална кройка или риза с копчета? За да постигнете максималното от двете части просто ги комбинирайте.

drehi

Повтаряйте цветовете.

Изберете чанта и обувки в еднакъв цвят или съчетайте пуловера си с цвета на шапката или на чантата. По този начин ще повдигнете нивото на всеки тоалет.

drehi

Бъдете в монохром.

Ако сте облечена от глава до пети в бяло или в черно ще изглеждате елегантно и шик. Може да изберете и други цветове,но се придържайте към неутралната гама.

drehi

Играйте с пропорциите.

Опитайте да облечете огромно палто над голяма риза с копчета, завързана отпред на талията или пуловер по тялото в съчетание с обемни панталони. Неочакваните пропорции правят тоалета интригуващ.

drehi

Метални детайли.

Носете неща, които имат лъскави златни или сребърни копчета, а може и такива с интересни закопчалки или изложени на показ ципове.

drehi

Лъскави кожени обувки.

Няма значение колко шик сте облечена над глезените, ако обувките ви са ожулени или стари. Придайте им блясък с подходящата боя за обувки.

drehi

Наметнете палтото на раменете.

Искате да отидете небрежно облечена на късна закуска с приятелки през уикенда? Облечете дънки и тениска и наметнете палтото върху раменете си, за да накарате всички да се чудят на кое модно шоу отивате.

източник:glamour.com