Мода и Стил

Шик тенденции при роклите за пролет 2017

роклите

Вижте кои са шик тенденциите при роклите за пролет 2017, в които ще се влюбите.

Дългоочакваната пролет вече настъпва, а все по-дългите слънчеви дни предвещават, че съвсем скоро ще захвърлим тежките палта, високите ботуши, топлите плетени шалове, шапки и ръкавици, които ни покриваха и предпазваха от студа през студената зима и да помислим за пролетните си аутфити. Време е да реорганизираме гардероба си и да намерим подходящи дрехи за затоплящите се дни, съобразени с актуалните модни тенденциии по възможност. И за тази година има множество от трендови възможности за всеки вкус и някои от тях вече са хит по улиците. И тъй като няма по-женствена дреха от дамската рокля ви предлагаме да обърнете внимание на моделите пролетни рокли, които ще красят и обгръщат дамските тела през този сезон.

Леките дамски рокли не случайно са любимото парче от облеклото на повечето жени – те са удобни и идеален избор за дните през пролетта и лятото, в които нямат идея какво да облекат. Предложенията, които ще видите по-долу вече бяха представени на дизайнерските ревюта, а модните блогъри ни показаха любимите си сред тях. Със сигурност нетърпението ви да ги облечете ще надделее, защото са стилни и шик. Надяваме се, че всяка от вас ще открие сред тях онази ежедневна рокля, която ще отговаря на фигурата и на вкуса й.

Шик тенденции при роклите за пролет 2017

роклите

Роклите на райета.

Вертикалните райета издължават оптически силуета и с подходящата кройка на роклята могат да направят всеки силует по-строен. В зависимост от цветовете и дебелината на чертите, които са използвани, тези пролетни и летни рокли биха могли да изглеждат закачливо и морски или като красиви елегантни рокли, подходящи както за романтична среща, така и за разходка или почивка. Дефинираната талия на роклите с тази шарка е много добра идея за дамите с широк ханш.

Хоризонталните райета, от друга страна, също ще бъдат предпочитани през тази пролет, но до тях е добре да се ограничат дамите с наистина крехка физика, тъй като те имат обратен на вертикалните ефект и разширяват оптически силуета. При тях е по-добре да се носят във вариант на къса рокля с високи токчета и аксесоари.

роклите

Роклите с флорални мотиви.

Флоралите никъде не помръдват от позицията си на най-предпочитания принт за пролетта. Макар да не са подходящи за вечерни рокли, те ще превземат светлата част от денонощието. Една ежедневна рокля с флорални мотиви може да бъде идеалното спасение за дамите, които все още не са влезли във форма след зимата. Тя е от тези непретенциозни избори на облекло, които не изискват аксесоари, а понякога дори не се нуждаят и от гладене. Това ги прави част от онези задължителни айтъми за гардероба на всяка практична жена, които, ако все още не притежавате, трябва да си набавите възможно най-скоро.

роклите

Роклите в бяло.

Има много красиви бели рокли, които нямат нищо общо с булчински рокли и спокойно може да ги носите през тази пролет. Една елегантна бяла рокля може да бъде добра алтернатива на малката черна рокля и да я замести за много поводи. Независимо дали ще заложите на къса или на дълга рокля, обърнете специално внимание на аксесоарите, както и на кройката, тъй като този цвят често може оптически да добави някой килограм в повече, макар че кара жената, която я носи, да изглежда нежна като ангел.

роклите

Роклите – риза.

Те станаха много популярни през последните години и са любими както на момичетата, така и на дамите, които предпочитат да носят дрехи в по-свободен стил. Тази интересни рокли за момичета могат да се носят както самостоятелно през по-топлите дни, така и съчетани с панталон или дънки под тях при по-хладно време. Интересната им кройка дори ги направи най-носените рокли за бременни.

роклите

Роклите с волани.

Закачливите волани ще бъдат много популярен избор сред дамите през тази пролет. Ще ги видим както върху абитуриентски рокли с разчупена кройка, така и върху еднакви и едноцветни шаферски рокли. Особено подходящи са за дамите с малък бюст, защото създават обем в горната част на кройката, ако са поставени там. От друга страна съответно могат да прикрият широките бедра, ако са поставени като набор в най-долната част на дрехата. Ето защо, ако все още не сте избрали модел рокли за шаферки или ви затрудняват безбройните предложения за бални рокли, обмислете възможността да се спрете на роклите с волани.

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

 

източник:fashiondivadesign.com