Мода и Стил

Как да разширим обувките – трикове и начини

kak da razshirim obuvki

kak da si razshirim obuvkite

Няма нищо по-ужасно от стягащи нови обувки, затова прекратете мъките си, като приложите написаното по долу за как да си разширим обувките. Намерихме няколко начина, да направите стягащите обувки удобни за носене. Оказва се, че изобщо не е трудно, но малко жени са се сещали. Пригответе любимите си обувки, преди да е дошъл подходящият сезон, в който да ги обуете.

Как да си разширим обувките?

kak da si razshirim obuvki

Ако имате няколко седмици на разположение преди да се наложи да обуете определен чифт обувки ви предлагаме няколко начина за това как да си разширим обувки. Смесете вода и спирт. С течността ги намажете или напръскайте от вътрешната страна. След това ги носете 20-30 минути вкъщи. Повторете процедурата.

Друг изпитан метод е отново с вода. Напълнете торбички с вода (толкова големи, че да се съберат в обувките ви, пазарски торби не ви трябват), оставете малко празно място в тях. Напъхайте ги в обувките ви и ги сложете във фризера. Поради свойството на водата да увеличава обема си в заледено състояние, ще видите, че метода определено работи.

Изкарайте любимите си неудобни обувки от гардероба

kak da si razshirim obuvki

Да си дойдем на приказката за любимите ни високи токчета и вечният въпрос „Как да си разширим обувките„. Всяка дама има поне по 1 чифт в гардероба си, който и стяга и не може да обуе, а толкова много иска. Нека си признаем, че обувките на висок ток не са направени да бъдат удобни, а привлекателни. Въпреки това мислим, че поне малко ще се доближим до идеята за удобна обувка. Вариант е да се обърнете към обущар или към магазина от който сте ги купили. Обикновено магазините за обувки разполагат със специални машини за разширяване. Друга идея е да напъхате няколко чифта чорапи в обувките си (до невъзможност да съберат следващия чорап), загрейте ги със сешоар за коса, нека да престоят така поне 24 часа. Обуйте ги за 20-30 минути, ако мислите че имат нужда от още разширяване повторете процедурата. Върнете живота на любимите, но неудобни обувки.