Мода и Стил

Как се връзва вратовръзка?

kak se vruzva vratovruzka

kak se vruzva vratovruzka

Как се връзва вратовръзка? Три начина да се справите с възела на вашата вратовръзка. Способността да вържеш вратовръзка – абсолютната основа на бизнес етикета на съвременния мъж и джентълмен. Няма съмнение, че всеки е желателно да знае как да връзва вратовръзка. Има около 85 разновидности на възлите, които са подходящи за формалния и неформалния дрескод.

Знаете ли поне един от тях?

Ако не, ние предлагаме 3 основни лесни възела, които ще ви дойдат в полза в моментите, в които сте решили да заложите на класическата визия. Чрез схемите, които сме подготвили за вас, лесно ще овладеете простите и сложни възли за вратовръзка.

Харесайте един от трите интересни възела за себе си и научете как да изглеждате елегантни и спретнати с тяхна помощ! Желаем ви успех!

Как се връзва вратовръзка?

kak se vruzva vratovruzka

КЛАСИЧЕСКИ ВЪЗЕЛ

kak se vruzva vratovruzka

Този начин за завързване на вратовръзка изглежда добре на дебели и плътни вратовръзки и е подходяща за високите мъже.

Ако предпочитате семплите неща и не искате дълго време да се трудите да връзвате вратовръзката си, ние предлагаме следната схема. Тук е илюстриран възела „Кент“, който се вписва в класическите и ежедневни облекла. „Кент“ е подходящ за всички видове вратовръзки и форми яка на ризата.

kak se vruzva vratovruzka

ЧЕТВЪРТИТ ВЪЗЕЛ

kak se vruzva vratovruzka

Миналогодишният шампион сред вратовръзките! Неговата популярност се дължи на простота и гъвкавостта как се връзва вратовръзка.

Така нареченият „Four-in-Hand“ е кръстен в чест на Клуба на джентълменa в началото на ХХ-ти век. Той е, може би, най-често срещаният от всички известни стилове за връзки. Той се завързва лесно и стои гладко в конична форма, леко асиметрична. Ако искате да запомните само един начин на връзване на вратовръзка, то това трябва да е вашият избор.

kak se vruzva vratovruzka

ДВОЕН ВЪЗЕЛ

kak se vruzva vratovruzka

Той образува компактно устройство. Чудесно за ризи с дълга яка. Вратовръзката трябва да бъде на меките тъкани, не е много кратък.

Е, вече знаете как се връзва вратовръзка, нали?