мъжки боти

Най-добрите модели мъжки боти, в които ще изглеждате страхотно през студените дни.

Все по-хладното време навън, преминаващо постепенно от есен в зима кара мъжете да потърсят по-топли мъжки обувки, с които да запазят както комфорта на краката си, така и добрата си визия. За разлика от всички останали модели, които господата предпочитат да носят в ежедневието си – удобни мъжки маратонки, меки мъжки кецове, отворени летни сандали или груби мъжки ботуши, ботите изглеждат като невероятна мъжкарска и елегантна версия на мъжки зимни обувки, които правят обутия в тях  мъж да изглежда като човек, на който може да се разчита.

Намирането на подходящия чифт боти за мъже често може да се окаже истинско предизвикателство. Някои стилове са прекалено груби, а други – твърде изтънчени за облеклото, което мъжете предпочитат да носят в ежедневието си. Но от друга страна, господата като че инстинктивно познават идеалните за тях боти веднага, щом ги зърнат. Те не само, че ги карат да се чувстват и изглеждат добре, но също по някакъв начин отразяват характера им. Но, погледнати откъм най-основното си ниво, те могат да направят всеки аутфит повече в стил, навяващ помисли за “лошо момче”.

Като всички останали обувки, тези модели с височина над кокалчетата са предназначени да се носят, а не просто да заемат място в нечий шкаф за обувки. Те могат да бъдат устойчиви и да издържат на ежедневна експлоатация през студените дни, така че има смисъл да се инвестира в реномирани маркови обувка. Използвайте това като вашето ръководство за най-добрите обувки за мъже, които трябва да познавате към днешна дата.

Най-добрите модели мъжки боти за годината

мъжки боти

Timberland.

Това е марката и стила мъжки обувки, който първоначално е бил замислен като опция за момчета, работещи в горите на Нова Англия. Днес, ботите Timberland са станали много повече от това. През 90-те години, хип-хоп изпълнителите започнаха носенето им като част от техния стил и от тогава те са се превърнали в икона сред обувките. Моделът Timberland е доказал своята полезност като моден елемент върху краката, който е едновременно здрав и стилен.

мъжки боти

Grenson.

Почти не е честно как някои модели мъжки боти са винаги на мода. Марката е известна с две неща – с леко надрасканите си модели зърнисти обувки естествена кожа и стила на тристепенния си кант.  Тази марка е създадена  около средата на XVII век  с гама от мъжки обувки, които са едновременно вечни и модерни.

мъжки боти

Alden.

От друг голям обущарски регион на света, “Alden of New England” правят модел боти, вдъхновени от трудолюбивната културата на Масачузетс. Основана през 1884 г. от Чарлз Х. Олдън, типичните мъжки боти на марката предлагат малко повече украса, вместо грациозен дизайн и прости шевове, които да правят визията им.

мъжки боти

Crockett and Jones.

Както повечето марки в този списък, ботите на”Крокет и Джоунс” пристигат от Нортхемптън в Обединеното кралство. Също като много от най-добрите марки, те все още правят редица обувки на ръка. За стил, който ще впечатли, погледнете ботите Islay на марката. Това са абсолютно алпийски – дерби обувки, които успяват да съчетаят здравия характер на ботите със сложната елегантност на алпийките.

мъжки боти

UGG.

Класическите зимни боти с овча кожа са вдъхновили бранда за тяхната запазена марка. Ботите не са само изявление на личен стил, но те също така държат топло през зимата. Днес UGG прави повече от това просто да развие класическия стил обувки с овча кожа.

мъжки боти

Tricker’s.

Практически, здрави и елегантни – три думи в центъра на принципите на Tricker. Диапазонът на марката засилва тези принципи, докато търси разлика от всеки друг. Подходът на Tricker за производство е традиционен, така че всяка обувка е уникална и създава усещането, сякаш е ръчно изработена специално за вас. Можете да имате чувството, че много малко марки вече правят продукти като тези.

мъжки боти

Кларкове.

Компанията, основана през 1825 г., е може би най-добре позната с пустинния си стил обувки. Разказват, че когато Нейтън Кларк отнесъл при хората у дома си идеята за боти за пустинята, му казали, че никога няма да се продават. Почти седем десетилетия по-късно кларковете са все още така любими. Минималистични по дизайн, ботите от велур или кожа само подобряват характера си, колкото повече повече се носят.

мъжки боти

Belstaff.

Друг британски лейбъл с горда история, типичните боти на Белстаф дължат формата си на културата на мотоциклетите. Класическият модел е черен и предназначен за бруталния рокер.  Въпреки че първоначално са направени за колоездачите и Амелия Ерхарт (марката обличаща Авиаторът през 1920 година), Belstaff ботите днес са с кройка за стилен силует за всяка ситуация.

мъжки боти

Church’s.

Тази марка е успяла да се преосмисли през годините и не губи своята актуалност. Днес Church’s  прави масово широк спектър от стилове обувки. Но, също както толкова много мъжки боти, това е стил, който отдава почит на наследството на марката, което е очевидно най-доброто. Моделът Shanghai определя мъжката мода през 1929 г. Днес, това все още е един смел избор на мъжки обувки, който работят добре в полу-официална обстановка.

мъжки боти

Мичиган.

Моделите Wolverine се срещат в голям диапазон и са пълни с характер. По-високият ток и отлежалата кожа правят тези мъжки боти забавни и функционални. Обувайки един чифт Wolverines ще се почувствате като най-работния човек наоколо.

източник:thetrendspotter.net