drehi prolet 2016

10 неща за пролет 2016, които вече нямаме търпение да носим.

Най-накрая настъпва времето, през което ще можем да носим любимите си дрехи, обувки и аксесоари. Актуалните тенденции, които видяхме по време на Модните седмици в Лондон, Милано, Париж и Ню Йорк, трябва да намерят начин да се прехвърлят и в нашия гардероб и то по-най-подходящият начин. Те трябва да бъдат удобни за носене в ежедневието, освен че ще добавят фешън нотка към визията. Ето 10 от задължителните неща, които трябва да притежаваме през пролетта на 2016.

10 неща за пролет 2016

drehi prolet 2016

№1 – Рокля риза. Тенденциите може да идват и да си отиват, но такава дреха може да се носи с години наред. Те се предлагат в разнообразие от стилове и всички бяха много радостни, когато ги видяха отново на модните дефилета.

drehi prolet 2016

№2 – Връхно кимоно – Веднъж запазена единствено за носене на фестивали, тази тенденция остана като основно направление. Макси кимоното като яке добавя слой от топлина в непредвидимото пролетно време. Функционалните неща за пролет 2016 са налице в класацията ни.

drehi prolet 2016

№3 – Дебели подметки, вдъхновени от 70-те – Платформите се завръщат през пролетта на 2016. Бонусът към тях е, че са много по-удобни за дълги разходки, отколкото тънките подметки.

drehi prolet 2016

№4 – Леко спортна визия – Томбой среща градският шик през пролет 2016. Дори най-женствено обличащите се дами могат да бъдат в крак с тази тенденция. Мислете за нея като за  минималистични силуети, с лек намек на спортен ръб.

drehi prolet 2016

№5 – Минижуп от деним – Да, късите дънкови поли се завръщат на мода. Всъщност, не толкова късите варианти ще стоят много по-класно. Освен това, могат да се комбинират с всичко.

drehi prolet 2016

№6 – Панталони, разкроени под коляното като от 70-те – Да, тези също се завръщат на мода. Пролетта на 2016 предоставя чудесни възможности, нали? Може да извадите от гардероба старите чифтове тип чарлстон, които правят бедрата да изглеждат по-стройни.

drehi prolet 2016

№7 – Точки – този приятен принт ще бъде много актуален през 2016. Точките във всякакви размери изглеждат много симпатично, но тези огромни са доста впечатляващи и очарователни за пролетта, нали?

drehi prolet 2016

№8 – Минималистични равни обувки – Ако трябва да избирате само едно обувки, с които да изкарате през всички топли дни на годината, то това би трябвало да са ето такива сандали – удобни, ултра семпли и лъскави, подходящи за всеки повод – от плажа до разходки и срещи с приятели.

drehi prolet 2016

№ 9 – Ярки, ретро флорали – Освен обикновените меки и женствени флорали, които ще срещаме навсякъде през тази година очаквайте и дръзки, ретро, почти калейдоскопични флорални принтове през пролетта на 2016.

drehi prolet 2016

№10 – Малки дамски  чанти – моделите, които се носят така, че минават покрай двете страни на торса, са практични и удобни. Изберете класическа в неутрален тон, за да може да я носите на фестивали, на концерти и на срещи за питие с приятелките.

   

източник:theeverygirl.com