Ревюта

Барбитата на Moschino пролет-лято 2015

moschino prolet lqto 2015

Всички ние, момичетата, сме си мечтали да се смалим до минимум в размера на куклата Барби, за да можем да влезем в сладко розовата й къща, опитаме нейните супер-дръзки и цветни дрехи и да се сприятелим с нея. Moschino пролет-лято 2015 ви дава шанс да се чувствате като кукла Барби в света на Барби, представяйки голяма част от емблематичните облекла на любимата ни дългокрака кукла. След откриването на една чудесна колекция вдъхновена от Макдоналдс за есента, Джеръми Скот запазва същата попкултурна тема, но този път се е обърнал към най-известната кукла в света и създаде колекция, която е обагрена с розови и неонови цветове! Това е вторият сезон на Джеръми като творчески директор на Moschino, и както виждаме ставаме свидетели на един исторически момент за модната къща.

Розовият свят на Moschino пролет-лято 2015

moschino prolet lqto 2015

„Подобно на всяко момиче и гей момче, обичах Барби“, каза зад кулисите след шоуто си Скот, в спортна тишъртка с надпис „Moschino for Ages 5 and Over“. „Трудно е да не я хареса човек, тя е почти перфектна“, продължи той. „Тя е добрата сестра, тя е имала всяка работа в света, носила всеки тоалет. И това е просто толкова весело. Аз и тя споделяме едни и същи неща… Ние просто искаме да носим радост на хората“. Модата не е виждала такова чудо от години! Може би от както самият основател на модната къща, Франко Москино, не се подиграваше на модния елит. Това е колекция, която искрено ще те разсмее и развесели, а накрая ще искаш да се вмъкнеш в някой розов тоалет представен на модния подиум.

Визиите на куклите Барби на Moschino

moschino prolet lqto 2015

Въпреки всичко, на финала на шоуто Джеръми представи някои невъзможни и абсолютно извън този свят рокли и макси рокли с много пайети, огромни пайети, къдрици, перлени текстури и детайли. Скот отново успя да открие най-колоритната, оригинална и уникална по рода си колекция за Модната седмица в Милано, която моментално носи усмивка на лицата на хората. И така, намери забравеното някъде надълбоко вътре във вас кукла Барби и бъдете кралицата на купона тази пролет!

moschino prolet lqto 2015

moschino prolet lqto 2015

moschino prolet lqto 2015

moschino prolet lqto 2015

moschino prolet lqto 2015

moschino prolet lqto 2015