Ревюта

Дълбоко синьо при Elie Saab пролет-лято 2015

elli saab-prolet lqto 2015

За спиращи дъха, вълнуващи, достойни за червения килим рокли, винаги може да разчитате на ливанския дизайнер – Elie Saab пролет-лято 2015 е ярък извор на вдъхновение! Дизайнерът става известен със своите красиви дрехи в родната си страна, още когато е на 18 години. Двайдесет години по-късно, всички звезди искат да носят неговите рокли за важни мероприятия и събития. Днес стилът на Сааб може да бъде определен като уникална комбинация от източни и западни култури. Главно, използвайки органза, тафта и сатен, ливанският дизайнер създава вечни тоалети, в които жените по цял свят се влюбват. След като  разгледахме представянето на Elie Saab пролет-лято 2015 в Парижката седмица на модата, спокойно можем да твърдим, че г-н Сааб много добре знае това, което жените искат и от което се нуждаят. Умението му да проектира рокли, които могат да накарат всяка жена да се чувства красива и уверена го правят уникален.

Колекцията Elie Saab пролет-лято 2015

elli saab-prolet lqto 2015

Ели Сааб никога няма да пусне атлетично облекло по модното си дефиле – не в смисъла на дрехи за фитнес и трениране. Но, несъмнено, виждаме спортното влияние в пролетната колекция на 2015, които добавят нов интересен дух към сигурната му формула за бляскавост. Както обикновено, декоративните флорали и накити на Ели са под влиянието на всеобхватна тема, този път под името „Dive Into Deep Blue“(„Потънете в дълбокото синьо“). По роклите има вълнообразни инкрустации, които напомнят на брегове. Основната шарка на колекцията е рефлектираща морски вълни принтове на шифонен плат.

Elie Saab пролет-лято 2015

elli saab-prolet lqto 2015

В напредването на шоуто, цветовете стават по-ярки, роклите по-елегантен и феерични. Сааб е използвал избледняващата техника – омбре, на няколко прекрасни рокли с всякакви деколтета. Тоалетите проектирани с помощта на лазурно син плат се открояват благодарение на техния лек силует. Едноцветните тоалети са прави с висока талия панталони, съчетани с блузи с дантелени ръкави, гащеризони с дълги ръкави, елеци с кръгло деколте, A-линийни мини рокли и дълги асиметрични рокли. Елегантността на колекцията Elie Saab пролет-лято 2015 не би била пълна без вече емблематичните целите в черно визии. Перфектни в своята женственост и за приказно мистериозни вечерни разходки.

elli saab-prolet lqto 2015

elli saab-prolet lqto 2015

elli saab-prolet lqto 2015

elli saab-prolet lqto 2015

elli saab-prolet lqto 2015