Ревюта

Kanye West за Adidas есен/зима 2015

kanye west adidas

В последните години Кание Уест е най-спорният персонаж в поп културата. Обявяван за гений, егоцентрик и гадняр, Кание успява все да привлича медиите към себе си, дали с музиката която прави или с грубите си публични изказвания. Този път господин Уест е под прицела на прожекторите не заради острия си език. По време на седмицата на модата в Ню Йорк, рапърът представи колекцията си колаборация със спортния гигант Adidas. Yeezy взе критики още в началото на презентацията, която започна с 20-минутно закъснение. Кание по-късно се извинява в интервютата, заради неточността си, обяснявайки, че от сутринта е в залата и не е забелязал колко бързо са изминали часовете. Едни оправдават рапъра-дизайнер с артистична хаотичност, а други го обвиняват в егоистичност, тъй като не осъзнава, че след час повечето модни редактори и блогъри трябва да бъдат на друго модно шоу. Е, ние сме сигурни, че Кание не го е направил от лоши чувства. Всъщност, дизайнерът говори за новата си колекция с огромна любов.

Kanye West за Adidas – желание и вдъхновение

Още в началото на презентацията гласът на Кание се включва, за да съобщи, че той се опитва да създаде нещо ново и революционно, което да е удобно и достъпно за всички. Макар че цената 350$ за Yeezy Boost – кецовете от Kanye West за Adidas никак не е ултра-удобна за масата, а фактът, че обувките са пуснати в лимитирана серия и вече са разпродадени – още по-малко ги прави достъпни. За този парадокс Кание обяснява в предаването The Breakfast club, „Не съм искал кецовете да са на тази цена, това е избор на фирмата. Ако зависеше от мен, щяха да бъдат на най-добрата за масата цена. Искам да създам нещо, което да е далече от разделянето на хората на класове. Това са постигнали Zara и H&M, това се опитвам да направя и аз. Все пак в една самолетна катастроф, няма никакво значение дали седиш в първа класа или туристическа. Краят е един и същ за всички ни.“

Визии от колекцията на Kanye West за Adidas

kanye west adida kolekciq 2015 zima esen viziq

На презентацията на Уест моделите не бяха обичайните кокалести манекенки от модните подиуми. Това бяха жени и мъже с различни един от друг излъчване и телосложение. В Kanye West за Adidas виждаме вдъхновение от Hedi Slimane и Helmut Lang. За кецовете Yeezy Boost, които се ограбиха за дни, самият рапър съобщи, че се е опитал да създаде нещо удобно, като UGGs, но и стилно.

kanye west adidas chanti 2015

kanye west adidas esen zima qke

kanye west esen zima kaili jenner

kanye west pantaloni esen zima 2015

kanye west rozovo drehi shou adidas 2015

kanye west za adidas 2015 botushi

kanye west za adidas viziq

majki drehi kanye west 2015

shou adidas esen zima kanye west 2015

voinishko qke kanye west adidas kolekciq 2015

2015 kanye west adidas esen zima shou

adidas kanye west 2015 esen zima

 

adidas kanye west cherveno

adidas kanye west esen zima kolekciq shou

esen zima adidas kanye west

esen zima adidas kanye west 2015 majki drehi

esen zima adidas kanye west shou drehi

kanwe west adidas kolekciq 2015 esen zima

kanye west adidas 2015

kanye west adidas kolekciq 2015 voinishki stil

kanye west adidas kolekciq 2015 voinishko qke