Ревюта

Модната седмица в Ню Йорк в близък план

3.1 phillip lim new york detaili esen zima 2015 bluzaСлед като видяхме, кои са най-добрите попадения от седмицата на модата в Ню-Йорк, е време и да разгледаме визиите по-детайлно. Нека не забравяме, че цените на дрехите, показани по време на модните седмици са високи не само заради иновативните комбинации, които правят дизайнерите, но и заради прецизно шитите рокли, скъпите материи, богато апликираните блузи.

За есенно-зимните си колекции, дизайнерите от Ню Йорк се придържаха предимно към строгата елегантност. Много мъжки силуети са прекроени в невероятно стилни женски дрехи. От материите, които видяхме в колекциите на модните къщи, можем да си направим извод, че каквото топло ни попадне под ръка ще бъде ултра-модерно за носене. Много плетени пуловери и също толкова много кожа имаше в нюйоркските шоута. И все пак, нека видим снимките от модната седмица в Ню Йорк в близък план.

Детайлно – модната седмица в Ню Йорк

3.1 phillip lim new york detaili esen zima 2015 roklq

Пънкът е жив! Е поне в колекцията на 3.1. Phillip Lim за модната седмица на Ню Йорк. Този детайл е от маслинено зелена рокля с широка яка, пристегната в талията и със смела цепка на десния крак.

Alexander wang new york detaili esen zima 2015 bluza

На пръв поглед изглежда като раирана, но блузата в черно кадифе на Alexander Wang, всъщност, е украсена с метални топчета.

Alexander wang new york detaili esen zima 2015 chanta

Същите топчета присъстват като декор и върху аксесоарите от същата колекция, както и ограждат ръбовете на роклите.

Alexander wang new york detaili esen zima 2015 roklq

Освен металните топчета, другото което прави дрехите толкова изискани и шик, са смесените материи – като при тази рокля.

Altuzarra new york detaili esen zima 2015 bluza

Altuzarra залага на богатите плетки и къдрици в пастелни цветове.

Altuzarra new york detaili esen zima 2015 grab

Аристократичната висока яка при роклите с пайети бяха едни от главните акценти на колекцията за модната седмица в Ню Йорк.

jason wu new york detaili esen zima 2015

Рокли от вълна, чанта от кожа и върховни обувки от крокодилска кожа при Jason Wu.

jason wu esen zima 2015 koja

 Видяхме много кожа в колекцията на дизайнера.

jason wu new york esen zima 2015 roklq

Прилепналите по тялото дрехи в прозрачни материи придават на колекцията още повече структурираност.

oscar de la renta new york detaili esen zima 2015 grab

Това е първата колекция, след смъртта на дизайнера Оскар де ла Рента. Въпреки това, Пийтър Копинг дава всичко от себе си, да запази изчистената женственост в колекциите на къщата.

rag and bone new york detaili esen zima Сатенените тип пижама аутфити ще са актуални и тази година. Не може да не се съгласите, че сатенена рокля – тип нощница, стои страхотно под огромно пухкаво палто.

rodarte new york detaili  zima 2015 bluza

Тази мозаистична блуза, цялата обсипана от цветни пайети, е достойна да се нарече ултра-хипарска. Rodarte са вдъхновени от бохемията на 70-те. Специфичен вкус към детайла имат сестрите Мълеави – смесили са кожа с дантела и са овкусили колекцията с цветни частички.

vera wang new york detaili esen zima 2015Vera Wang е царица на детайла! Виждали сте й сватбените рокли, нали? За прет-а-портетата обаче нейната детайлност се базира на симплистичното. За пример – този комбинезон с гол гръб.

vera wang new york detaili esen zima 2015 palto

Плетивата при нея също не липсваха – стоплящи тялото със структура, а душата –  с красивата плетка.