Най-новите круизни колекции

kruizna kolekciq mango 2016

Официално сме започнали да разглеждаме всички различни курорти, които съществуват, за да си изберем най-подходящото място, където да прекараме отпуската. Като се има предвид фактът, че летните месеци са буквално пред нас, времето е вече хубаво и топло и перфектно в толкова много региони на света, че наистина е време да започнем да мислим за нашите ваканции. Но дори и на почивка в далечна и непозната за нас дестинация е наложително да изглеждаме добре. Най-новите круизни колекции ни дават шанса да сме елегантни и изтънчени дори и на другия край на света. В тази статия сме обобщили летните круизни колекции за 2016. Разгледайте и си харесайте визии, в които да прекарате една незабравима почивка.

Круизни колекции 2016

kruizna kolekciq boss 2016

Първи в списъка ни е колекцията на Hugo Boss Resort 2016, която Джейсън Ву с такава любов е създал. Пълната колекция ще се продава в магазините, за разлика колекцията на основния сезон, в която рядко всички се появяват, докато не бъдат поръчани от модната къща. Гамата е смекчена и наистина има доста зимен вид. Вижда се, че при създаването на колекцията си Ву е мислил по-прагматично и е създал визии, които се основават на реалността, а не толкова върху фантастичен свят, за който много дизайнери избират да създават.

max mara kruizna kolekciq 2016

Както повечето други дизайнери, Max Mara също решиха да пуснат круизна колекция, за което ние не можем да бъдем по-благодарни. Макар че не са Chanel или Burberry Prorsum, тази колекция има свой уникален усет, който със сигурност ще накара дамите да притичат към магазините и онлайн шоповете, след като линията бъде достъпна.

kruizna kolekciq chanel 2016

Всички от Кристън Стюърт до Изабел Юпер бяха на първите редици на Chanel Resort 2016. A 12 от самите гости бяха в едно от спортните парчета, в които Жизел Бюндхен дефилираше през пролетното шоуто на 2015. Самата Жизел се появи в шоуто, преобразена в корейски стил Chanel.

kruizna kolekciq dior 2016

Колекцията Christian Dior resort 2016 е официално разкрита! Има нещо в модната къща Dior, която като че ли винаги ни привлича, а сегашният им креативен дизайнер Раф Симънс се старае да ни убеди, че и този път лейбълът не трябва да бъде пропуснат.

kruizna kolekciq etro 2016

В момента в главите са ни курорти и ваканции, а Etro е тук, за да спаси деня, когато става въпрос за избор на най-добрите в привлекателни облекла за почивните дни, които ще съответстват на забавните и жизнерадостните ни личности.

kruizna kolekciq just cavalli 2016

Круизна колекция, след круизна колекция. Нашият ваканционен дух се повдига драстично! Както и ваканционният ни гардероб се увеличава. От Just Cavalli можем да си добавим плисирани поли на волани, закачливите вечерни визии са класика при италианската модна марка. Just Cavalli е вторична линия, която е основана през 1998 г. и таргетира младежката част от населението като предлага мъжки и дамски дрехи, заедно с аксесоари, очила, часовници, бижута, парфюми, бельо и бански костюми.

kruizna kolekciq louis vuitton 2016

Няма нищо по-красиво от шоу на Louis Vuitton. Наистина! Никола Геские със сигурност успя да заслепи всички с най-новата си колекция за една от най-тиражираните модни къщи, която винаги е била една от най-известните и най-желаните в модната индустрия. Колекцията Louis Vuitton Resort 2016 е била пусната за всички онези, които са започнали да планират ваканциите си половин година по-рано.

Още визии от новите круизни колекции

kruizna kolekciq 2016 boss

kruizna kolekciq 2016 bottega veneta

kruizna kolekciq chanel 2016

kruizna kolekciq 2016 chanel

kruizna kolekciq 2016 christian dior

kruizna kolekciq 2016 dior

kruizna kolekciq 2016 hugo boss

kruizna kolekciq 2016 louis vuitton

kruizna kolekciq 2016 lv

kruizna kolekciq bottega veneta 2016