Стилът на звездите

Новата RnB дива Тинаше

тинаше стил хип-хоп

Звездата на Тинаше изгрява чак сега в комерсиалния небосклон с последните й хитови парчета „All Hands On Deck“ и последния и сингъл с Крис Браун „Player“.  Всъщност, името й можете да срещнете в каста на някои много популярни сериали като „Двама мъже и половина“, филми като „Полярен Експрес“ и в няколко анимирани филмчета. През 2014 тя пуска първия си хип-хоп албум „Aquarius“, а през 2016-та ще ни зарадва с „Joyride“. Макар, че изпълнителката пробива със сингъла си „On 2“ от първия си албум, тя е позната на RnB феновете още с микстейпа си от 2011-та „In Case We Die“. След като той е приет много добре от блогосферата, тя пуска втори микстейп „Reverie“, от които песните „Stargazing“ и  „Ecstasy“ са най-харесвани.

Стилът на младата изпълнителка е изключително спортен, с типичните изсулени панталони, тесни бодита и дизайнерски кецове.

10 интересни факта за Тинаше

тинаше стил хип-хоп

  1. Цялото име на 21 годишната изпълнителка е Тинаше Йоргънсън Качингуе.
  2. RnB изпълнителката е родена в Легсингтън, Кентъки, САЩ, но е с зимбабвийски корени, както и ирландски, норвежки и датски.
  3. Името й от зимбабвийски означава „Ние сме с Господ“.
  4. През 2000 г. тя се мести да живее в LA.
  5. Тя има двама по-малки братя.
  6. Много често хората изговарят грешно името й, а на нея й е неудобно да ги поправя.
  7. След много дебати за това какво точно означава да си „2 On“, певицата изяснява, че това означава да си „подпийнал или си се понапушил, но в добрия смисъл“, признава тя. „Това е когато си уцелил златната среда и ти е супер кеф“.
  8. Преди соловата си кариера и звукозаписния договор с RCA Records тя е част от гърл-банда “The Stunnas“.
  9. Тя работи по дебютния си албум „Aquarius“,  в продължение на две години. Нейната любима песен е „Cold Sweat“, в която се задълбава в напрежението, с които се сблъсква една жена, когато се опитва да бъде себе си, но едновременно с това е и център на вниманието.
  10. Четирите качества, които тя търси в един мъж са 1) лоялност, 2) честност, 3) уважение и 4) разбирателство. Момчета, записвайте си!

Визии от фотосесии и от червения килим

тинаше стил хип-хоп

тинаше стил хип хоп

тинаше стил хип хоп

тинаше-стил-хип-хоп

тинаше-стил-хип-хоп

тинаше-стил-хип-хоп

тинаше-стил-хип-хоп

тинаше-стил-хип-хоп

тинаше-стил-хип-хоп

тинаше-стил-хип-хоп

тинаше-стил-хип-хоп

тинаше-стил-хип-хоп

Inline
Inline