Стилът на звездите

Перфектните тела на звездите по бански

бански 2015

Звездите по бански – Изабели Фонтана, Ирина Шейк и още други.

Нито една плажна колекция не може да се сравни с любителските снимки на най-красивите жени в света по бански костюм. Дългокраките красавици, знаят своите най-силни страни и добри ъгли за снимки и поради тази причина, сякаш по силата на споразумението, качват в социалните мрежи такива снимки, че коментари като „OMG“ и „WAW“ се превръщат в едни от най-невинните реакции на феновете. Вдъхновени от всичките морски снимки по бански, на които попадаме в социалните мрежи, решихме да споделим с вас снимките на едни от най-горещите модели по бански. Сигурни сме, че след тези кадри ще поискате да се сдобиете със страхотен бански костюм и ще си уговорите снимки с някой добър фотограф. А, ако не се чувствате сигурни, дали подобни снимки са за вас, то първо можете да хвърлите едно око на тези съвети как да се чувствате уверени в плажния си костюм.

Красивите снимки на звездите по бански

бански 2015

Започваме списъка ни с Алесандра Амброзио, най-дългокракият модел на „Victoria’s Secret“, която за пореден път показа на света, че е една възхитителна жена. И за това и бяха необходими само яхта, океан, привлекателна бански костюм и класическата поза за плаж.

звезди по бански изабели фонтана

Бразилският супермодел Изабели Фонтана предпочита бански в ретро стил и прекарва времето си на плажа пълноценно. Тя рядко позира в провокативен вид, предпочитайки да пуска забавни снимки или да прави селфита на брега на морето със синовете си.

бански 2015 ирина шейк

Една от най-известните в света модели Ирина Шейк зарадва огромната си армия от почитатели в своя Instagram акаунт като качи снимка в бански костюм. Снимката на красавицата, която е в надуваем пояс в басейн, събра повече от 100 000 харесвания само в първия час.

бански 2015

Оглавяващата листата на красавиците на Victoria’s Secret Кандис Суонепол, с тялото си, което е считано за едно от най-красивите в света, след тоталното господство на фигурата на Ел Макферсън в жанра на плажни снимки, е публикувала няколко кадъра от морския си курорт. Работата й за световния бранд за бански костюми и бельо е толкова добре преплетено с личния и живот, че тя даже без да иска рекламира марката на VS.

звезди по бански кендъл дженър

Да кажем нещо и за новите топ модели. Избрали сме това да е Кендъл Дженър. Полусестрата на Ким Кардашян и едновременно с това най-търсеният топ модел през този сезон, показа перфектното си тяло в минималистично оранжево бикини. Женствените форми на Кендъл събраха над 800 000 харесвания.