Стилът на звездите

Скарлет Йохансон – страхотни визии

skarlet johanson strahotni vizii bqla riklq

Впечатлени сме от стила на русокосата чаровница Скарлет Йохансон. Актрисата винаги изглежда безупречно под светлините на прожекторите. За това подбрахме някой вдъхновяващи и страхотни визии на Скарлет Йохансон, с които тя изглежда ослепително. Актрисата от скоро е част от групата на  звездните родители. 29-годишната красавица роди момиченце. Малката госпожица се казва Роуз и е първото дете на актрисата и годеника й Ромен Дориак.  Блондинката сподели, че се надява да успее да балансира ролята на майка с ангажиментите си в Холивуд.

Скарлет Йохансон – страхотни визии на червения килим

skarlet johanson strahotni vizii cherna roklq versace

Скарлет Йохансон носи дълга черна  рокля на Versace на Наградите на Международния филмов фестивал във Венеция през месец септември 2013 г.

skarlet johanson strahotni vizii dolce gabbana

Актрисата е облечена в черен ансамбъл от колекцията на Dolce & Gabbana по време на откриването на „Котка върху горещ ламаринен покрив“ на Бродуей през януари 2013 г.

skarlet johanson strahotni vizii roklq Dolce&Gabbana

Скарлет Йохансон изглежда величествено в тази кралска рокля на Dolce & Gabbana в Музея на изкуствата  „Метрополитън“.

skarlet johanson strahotni vizii roklq Dolce Gabbana

На премиерата на филма „Отмъстителите“ в Лос Анджелис през месец април 2012 г., актрисата пристигна облечена в рокля на  Versace.

skarlet johanson strahotni vizii roklq Dolce&Gabbana cvqt bordo

Скарлет присъства на 83-те награди „Оскар“  на 27 февруари 2011 г., облечена в зашеметяваща дантелена рокля с изрязан гръб на Dolce & Gabbana.

skarlet johanson strahotni vizii bqla roklq armani

На световната премиера на „Железният човек 2“ през месец април 2012 г. актрисата се появи, облечена в бяла рокля Giorgio Armani.

skarlet johanson strahotni vizii armani cherno bqlo olouboutin obuvki

Йохансон е облечена с ансамбъл в черно и бяло на Armani и обувки с висок ток  на Christian Louboutin на премиерата на „Завръщането на първия отмъстител“ в Лос Анджелис.

skarlet johanson strahotni vizii dalga roklq

През месец декември 2003 г.  Скарлет е избрала класическа  рокля с дължина до земята за премиерата на филма „Момичето с перлената обица“  в Лос Анджелис.

skarlet johanson strahotni vizii bqla roklq christ couture

Звездата носи имитация на Christ Couture на премиерата на филма „Мач Пойнт“ по време на филмовия фестивал в Кан  през месец май 2005 г.

skarlet johanson strahotni vizii roklq Dolce&Gabbana

Актрисата е с рокля от колекцията на Dolce & Gabbana на Филмовия фестивал в Рим през месец ноември 2013 г.