Стилът на звездите

Стилът на Селин Дион – впечатляващ през последната година

селин дион

Стилът на Селин Дион толкова еволюира през последната година, че заслужава да му се обърне внимание.  Като се има в предвид нейната склонност към максимализъм (да не забравяме за сватбената й рокля), повечето хора не биха могли да си представят настоящата мания на Селин Дион към сегашната индустриална мода с целия й минимализъм, която може толкова да й подхожда, ако е направена от добър шивач. Но, ето, че певицата ни доказва, че всички грешим. Най-добрата изненада по време на Седмицата на модата бе непрекъснатия набор от изключително шикозни ансамбли, с които бе облечена тя, докато сновеше между концертите си в Париж и първите редове на модните дефилета.

Стилът на Селин Дион – впечатляващо еволюирал през последната година

селин дион

Еволюирането в начина на обличане на Селин Дион съвсем не е случайно, разбира се. Певицата наскоро вербува известния стилист / „имидж архитект“ Лоу Роуч – човекът, отговорен за гардеробите на Зендая, Руби Роуз, Ариана Гранде и още популярни дами, за актуализиране на нейния външен вид. „Това е много работа, но аз се забавлявам и освен това не ме притеснява цялото това внимание от страна на пресата,“  каза Роуч за ELLE.com от Париж. „Аз просто си върша работата, нали разбирате. Но предполагам, че съм направил някои добри възможности за избор!“ Роуч също така разкри, че Селин Дион го е наела, след разработването му на стила на Zendaya. „Тя започна да гледа нещата които Зендая носеше и в общи линии ми каза:“ Знаеш ли, това момиче е на 19, но мога да нося същите дрехи, които тя носи, защото изглеждат толкова изтънчено. „ Останалото, както се казва, е история.

селин дион

Селин Дион се превърна неочаквано в новата модна икона. Тя обнови стила си и благодарение на Лоу Роуч и дрехите на Balenciaga, Off-White и Céline изглежда по-добре от всякога. Трябва

да признаем, че се радваме да я видим отново усмихната след тежките загуби, които понесе крехката й снага през последните месеци. Вижте доказателствата за новия имидж на звездата в снимковия материал по-долу.

селин дион

селин дион

селин дион

селин дион

селин дион

селин дион

селин дион

селин дион

селин дион

селин дион

селин дион

селин дион

селин дион

селин дион

селин дион
селин дион