Street style

Червени ботуши за есен-зима 2017-2018

cherveni chizmi botushi

Червените ботуши официално са елементът, който трябва да имате в колекцията си за обувки за сезон есен-зима 2017-2018. Те биха могли да бъдат боти, ботуши над коляното, кожени или велурени и т.н. С подобни ботуши може да превърнете всичките ви облекла в по-модерни съчетания. Червеното е смел цвят и не е предназначено за всички. Последните модни тенденции ще ви убедят да носите неща, които никога не сте мислили, че ще сложите.

Денимът изглежда невероятно, когато е съчетан с червено. Деним якета са перфектна комбинация с шарени рокли и червени ботуши. Друг много лесен начин за стайлинг с тези обувки е с чифт дънки, тениска и шлифер. Живите и ярки ботуши ще дадат на вашия цялостен аутфит много специално внимание.

Червени ботуши за есен-зима 2017-2018

cherveni botushi za zima

Носенето на монохромни аутфити също е голям тренд в момента. Ако винаги сте искали да носите червено от главата до петите, сега е точното време. Много известни блогъри вече показаха своите изцяло червени визии. Можете да пробвате рокля в съчетание с червени ботуши. Друг начин да комбинирате пола и шик блуза. Ако не сте толкова смели, сега е времето да съберете кураж и да добавите малко цвят и текстура.

cherveni kojeni botushi za zimata

Това, което първо забелязахме, търсейки тези стрийт стайл идеи е, че червените ботуши се съчетават изключително добре с каре – другата водеща тенденция за този сезон. Ако вече притежавате блейзер, пола или панталони можете да ги комбинирате с червени ботуши. Добавете просто една риза или топ, чанта, шапка и сте готови.

Още аутфити с червени ботуши

cherveni botushi za zimata

tendencii cherveni botushi za zimata

cherveni botushi za esen zima 2017 2018

cherveni botushi za esen zima

cherveni botu za zimata

cherveni chizmi botushi za zimata

cherveni botushi za zima 2017 2018

cherveni velureni botushi

cherveni botushi za zimata

cherveni botushi za esen zima

cherveni botushi za zimata tendencii

cherveni botushi za zima 2017 2018

cherveni botushi za zimata