Street style

Как да носим шапка барета – 30 аутфита

shapka bareta

Нека на първо място посочим, че не е нужно да сте в Париж, за да носите барета! Тази шапка е една от най-старите и най-модерните аксесоари, които съществуват. Тя може да се превърне в ежедневна част от вашия аутфит, особено през студените дни. Много модни блогъри показаха любимите си шапки барети през последния месец. Всички те намериха лесни и елегантни начини да включат този аксесоар в своя стайлинг. Някои хора може да намират начина на носене на барета за сложен, но това изобщо не е така. Ако сте отворени към това да опитвате новите тенденции, тази шапка несъмнено ще стане ваша любимка.

30 аутфита с шапка барета

shapka bareta autfit

Връщайки се назад във времето масовото производство започва през 19 век във Франция и Испания. Баретите в началото са носени като част от униформата на много военни и полицаи по целия свят, както и от други организации. Черната барета някога е била считана за националната шапка на Франция в Англосаксонските страни. По-късно жените я носели само когато били облечени с официални костюми. Но днес тези правила вече не се прилагат. Ключът към носенето на шапка барета е да се чувствате комфортно с нея. Може да носите шапката по много различни начини. При избора на аксесоари, ние винаги искаме те да бъдат гъвкави. Това е най-доброто нещо, което предлага баретата.

shapka bareta

Стилните и елегантни облекла винаги могат да бъдат допълнени с барета шапка. Официалните костюми ще изглеждат невероятно съчетани с нея. Карето е голям тренд в момента, които също може да бъде комбиниран с барета. Поли и рокли са други опции. Ако имате обикновена рокля, просто добавете тази шапка и шик чанта и това ще е всичко, от което се нуждаете. Черното е винаги добра идея и можете да го добавите към шарени дрехи. Червено, кафяво и тъмно зелено са само част от цветовете за шапки барети, които изглеждат страхотно за есен-зима. А ето и какво още за доза вдъхновение:

kak da nosim shapka bareta

nachini na nosene na shapka bareta

cherna kojena shapka bareta

chervena shapka bareta

varianti na nosene na shapka bareta

shapki bareti

shapka bareta za esen zima

kak se nosi shapka bareta

kak se nosqt shapki bareti

cherna shapka bareta

vulnena shapka bareta

kojena shapka bareta

vulnena shapka bareta

sinq vulnena shapka bareta

kojena shapka bareta

cherna kojena shapka bareta

chervena shapka bareta za zima

autfit s shapka bareta

autfit s shapka bareta

kojeni shapki bareti

shapka bareta

autfit s shapka bareta

cherna shapka bareta

cherna shapka bareta za esen zima

shapka bareta ot kadife

bareta shapka

puhkava bareta shapka

vulnena bareta shapka

bareta shapka